Fotograaf bij La Butte Aux Bois in Lanaken: Familieportret en familiediner

04.02.23

Familie fotoshoot bij La Butte Aux Bois in Lanaken laten maken ?

Afgelopen zaterdagavond, rond zes uur, had ik een afspraak met een familie voor een aantal groepsfoto's en een sfeerimpressie van het diner.

Toen ik de richting de ingang liep, versierden de letters LOVE groot de buitenkant van de receptie. Binnengekomen zat de hele familie hier gezellig te borrelen. Ik was geboekt door kleindochter, want oma werd 80 en dat zou groots gevierd worden. Op het moment dat ik me bij het gezelschap voegde kreeg zij net een mooi cadeau, in de vorm van een ketting.

Na een gezellig glaasje prosecco, wandelden we samen naar de mooie hal achter het restaurant. Het was donker en het miezerde een beetje en we hadden afgesproken dat ik hier een aantal groepsfoto's zou maken. Van de hele groep samen, maar ook van de gezinnen en koppels apart. Dit deed ik deels op de mooie houten trap en aansluitend ook buiten onder de overkapping.

Ik was voor een uur geboekt en de tijd ging snel voorbij. Al gauw was het tijd om naar de mooie zaal te gaan, waar een grote tafel gedekt was voor het diner, de tafel versierd was met bloemen en het haardvuur brandde. Het zag er zoals altijd schitterend uit. Langzaam druppelde iedereen binnen en werden glazen volgeschonken. Tijd voor een toost, uitgebracht door haar man.

Aansluitend maakte ik nog een aantal sfeerbeelden van hoe iedere gezellig met elkaar praatte aan tafel. Om kwart over zeven zat mijn taak als fotograaf er alweer op. Ik kreeg een glas prosecco en reed daarna bijzonder vrolijk naar huis.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf bij La Butte Aux Bois in Lanaken: Familieportret en familiediner
Logo Sjurlie.nl