Fotograaf Limburg: romantische loveshoot op de zandvlakte van de Brunssummerheide

09.03.22

Fotoshoot Brunssum: romantische verlovingsreportage bij ondergaande zon

Van dit super leuke stel mag ik komende zomer de bruiloft fotograferen. Om alvast aan de camera en het maken van foto's te wennen boekten ze een romantische loveshoot bij mij. Gisteren om half 5 spraken we af op de parkeerplaats van de Brunssummerheide. Van daaruit wandelen we samen naar de zandvlakte vlak bij de Rode Beek, voor een romantisch coupleshoot.

Met de mooie ondergaande zon en het witte zand, waan je je op de zandvlakte van de Brunssummerheide op het strand. Het is een prachtige romantische plek voor een fotoshoot van een stel. Ik begon met een aantal foto's terwijl ze samen wandelden en langzaam ging dit over in zitten en knuffelen in het zand en op de heuvels.

Ook vind ik het altijd prachtig om met tegenlicht te werken in het gouden uurtje, maar een silhouet kan dan ook heel mooi zijn ter afwisseling. Vanuit de zandvlakte liepen we langzaam terug richting de Rode Beek, waar ik nog wat foto's maakte op een dikke boomstam in het groen en op het houten bruggetje. Intussen was er al een uur verstreken en liepen we langzaam terug richting de parkeerplaats om afscheid te nemen.

Foto's een loveshoot zijn erg leuk om te verwerken in je save the date kaart of je trouwuitnodiging, maar ook bv om menukaartjes te verwerken op je trouwdag. Aangezien de foto's naar keuze digitaal ontvangt kun je dit prima in je trouwdrukwerk verwerken, maar het is natuurlijk ook leuk om de foto's gewoon op te hangen in je huis.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: romantische loveshoot op de zandvlakte van de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl