Websitefotografie Limburg: portretfoto's voor orthopediepraktijk Berg en Terblijt

14.08.21

Bedrijfsfotografie voor Optimus orthopedie in Berg en Terblijt

Op een warme en zonnige zaterdagmiddag reed ik naar Berg en Terblijt voor het verzorgen van een zakelijke fotoshoot voor een orthopediepraktijk.

We namen samen met de websitebouwer de wensen door van hetgeen zij qua foto's nodig hadden voor de nieuwe website van de praktijk en daarna gingen we aan de slag. Zo maakte ik portretten van iedere medewerker, dit deed ik zowel binnen in de werkomgeving, als buiten in het groen.

Aansluitend zetten we een aantal behandelingen van patiënten en patiënt gesprekken in de scene die ik fotografeerde en aansluitend maakte ik foto's van onderzoeken, training in de fitnessstudio en zetten we een werkoverleg in scene van alle medewerkers samen.

In totaliteit heb ik circa 1,5 uur aan het fotograferen van de diverse settings besteed. Hier en daar verplaatste ik iets in de ruimte, om de foto's zoveel mogelijk een frisse en cleane look te geven. Ook werk ik bij een zakelijke reportage altijd zoveel mogelijk met natuurlijk licht. Gelukkig had deze praktijk veel grote ramen, waardoor ik mooi gebruik komen maken van daglicht, ook waren de ruimtes mooi licht en wit van kleur. Een leuk skelet gebruikte ik als decor en ter omlijsting voor de foto's.

Zo schoot ik snel en makkelijk een aantal natuurlijke portretten van de medewerkers, eerst binnen in de werkomgeving en daarna buiten in het groen, aangezien groen mooi aansluit bij de kleuren van de huisstijl van Optimus.

Inmiddels is de nieuwe website in de lucht.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Websitefotografie Limburg: portretfoto's voor orthopediepraktijk Berg en Terblijt
Logo Sjurlie.nl