Fotoshoot Limburg: gezinsfotoshoot in de natuur

05.10.21

Fotograaf Brunssum: mini fotoshoot van een gezin op de Brunssummerheide

Ook deze fotoshoot van een gezin is nog van zomer 2021. Deze mensen kregen van vrienden een kadobon voor een fotoshoot bij mij. Afgelopen zomer belden ze me en maakten we een afspraak voor een reportage. De spontane gezinsreportage vond plaats op de Brunssummerheide, nabij de voetbalvelden van de wijk de Langeberg.

We spraken af elkaar te zien op het parkeerterrein nabij de voetbalvelden. Gelukkig was het heerlijk zacht en bewolkt weer. Super weer foto een fotoshoot van een gezin. Samen met de ouders en hun dochtertje wandelden we richting de fotoshoot locatie. Ik ze hadden een familiefotoshoot van een half uur geboekt, maar dit was ruim voldoende om van dit gezinnetje foto's te maken.

Het kleurrijke struikgewas vormde de mooie achtergrond voor deze fotoreportage. De kleine meid was heel vrolijk. Samen met papa en mama ging ze op de foto, maar ook alleen. Zittend in het gras, op de knie, maar ook terwijl ze omhoog gegooid werd in de lucht. Dat maakte haar wel erg aan het lachen. Daarna ging ze nog even met papa en mama apart op de foto.

Uiteindelijk maakte ik binnen een half uur een ruime fotoserie met zowel spontane als meer geposeerde foto's. De foto's zijn inmiddels door het gezin gekozen.

Nu was het tijd om het blog te schrijven van deze gezinsfotoshoot in de natuur. Ook van deze mini fotoshoot wordt een mini album gemaakt als aandenken. Dit krijgen klanten na de fotoshoot thuisgestuurd.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot Limburg: gezinsfotoshoot in de natuur
Logo Sjurlie.nl