Fotoshoot Limburg: familie met honden bij kasteel Oost in Valkenburg aan de Geul

08.08.20

Familie fotograaf in Limburg: spontaan familieportret in de tuinen van kasteel Oost

Helemaal uit Amsterdam kwam deze leuke familie, om samen met hun honden vakantie te vieren in Zuid Limburg.

Zo vonden ze ook bij via google en boekten bij mij een familie fotoshoot. Omdat het weekend heel warm zou worden, besloten we het tijdstip van de reportage te verplaats van de middag naar de ochtend en dat bleek een prima idee.

We ontmoetten elkaar op de parkeerplaats van de het Koetshuis, van waaruit we richting de tuinen van kasteel Oost wandelden. Vooral voor de honden was het ook erg belangrijk dat wij een koele en rustig plek vonden om de fotoreportage te maken en dit bleek perfect te zijn.

Er was veel schaduw en er waren nauwelijks mensen. Dus startte ik met een foto van de hele familie samen en van daaruit zette ik ook iedereen in andere samenstellingen op de foto.

Ook de honden gingen ieder apart op de foto. Iets was nog niet zo eenvoudig bleek te zijn. De heren liet ik samen ook even wandelen met de honden en onder een kastanjeboom op een mooi houten hek zitten.

Daarna maakte ik nog een moeder-zoon foto en een foto van het gezin: moeder, zoon en dochter.

Als afsluiting wilden de heren nog graag een foto met de honden onder een beeld van een leeuw, dat aan de andere kant van de tuin lag.

Na een uur heerlijk relaxt fotograferen, namen we afscheid. Langzaam begon het nu ook echt warm te worden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot Limburg: familie met honden bij kasteel Oost in Valkenburg aan de Geul
Logo Sjurlie.nl