Famliefotoshoot laten maken in Limburg: de Brunssummerheide leent zich hier perfect voor

29.10.21

Spontane familiefoto's laten maken in Limburg

Is de Brunssummerheide ooit saai ? In de twaalf jaar dat ik familieportretten maak, heb ik dat wel eens gedacht, maar toch vind ik iedere keer weer nieuwe, mooie fotogenieke plekken met andere kleuren, andere bomen en ander mooi licht. En je hoeft er niet ver voor te zoeken.

De leuke familie ontmoette ik bij bezoekerscentrum Schrieverdheide. Van uit daaruit liepen we samen via het speeltuintje naar een mooi stukje heide. Ik beet het spits af met het groepsportret, hier moet je nooit te lang mee wachten wanneer kleine kinderen bij zijn. Dus hup een mooie plek uitgezocht en allemaal op en rondom de bank en gezellig een groepshug doen, werkt altijd ;-)

Daarna wandelden we verder (ik koos het pad in de richting van het tegenlicht). Op het pad onder een mooie eik fotografeerde ik de gezinnen apart en daarna de kinderen samen. Dat was erg leuk, want het was herfst en wat doe je dan als kind ? Met bladeren gooien natuurlijk, dat is altijd een schot in de roos en levert een leuk spontaan beeld op.

Van het bladeren gooien naar de echte heide, lekker tussen roze struiken zitten met z'n allen, maar ook opa met de kleinkinderen en opa en oma met de kleinkinderen en daarna opa en oma samen romantisch wandelend... en toen kwam de rest ook los.

Ik heb nog wel even helemaal dubbel gelegen met deze mensen, toen ze mij vroegen te raden wie de kinderen waren en wie de aanhang was. Zo heb je toch altijd weer even lol samen, dat maakt een familieportret een erg leuke aangelegenheid.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Famliefotoshoot laten maken in Limburg: de Brunssummerheide leent zich hier perfect voor
Logo Sjurlie.nl