Gezinsfotoshoot in Limburg laten maken ? Dat kan op de Brunssummerheide

25.08.22

Fotoshoot van je gezin laten maken in de natuur ? De Brunssummerheide is een prachtige locatie

Deze vader boekte bij mijn een fotoshoot voor zijn gezinnetje. Ze waren samen met hun twee zoontjes met een camper op vakantie in Limburg. Hij vroeg me nog om een tip voor een leuke camping en ik adviseerde ze naar de camping de Watertoren in Rimburg te gaan, waar mijn ouders een stacaravan hadden toen ik zelf klein was.

We maakten een afspraak voor de gezinsfotoshoot op een zonnige doordeweekse ochtend eind augustus. We ontmoetten elkaar op de parkeerplaats van de voormalige manege Brunssummerheide. Hier maakte ik even kennis met beide ouders en hun zoontjes en van hieruit wandelen we samen het bos in en maakten we op de weg naar de Rode Beek hier en daar wat foto's op een mooi bospad, onder dikke oude bomen, maar ook zittend op een dikke zachte laag mos. Het ging allemaal heel makkelijk en vanzelf met dit leuke gezin.

Uiteindelijk kwamen we bij de Rode Beek uit. Zij hadden deze plek natuurlijk nog niet eerder gezien en vonden het prachtig hier. Zo maakte ik foto's terwijl zij met hun kinderen in het water speelden en ook gezin samen en de jongens apart op het leuke houten bruggetje over het water. Het leverde leuke beelden vol spontaniteit, maar ook met veel water gespetter.

Na een uurtje gefotografeerd te hebben, wandelden we samen terug naar de auto, waar we afscheid namen van elkaar. Inmiddels hebben zij hun fotoselectie gekozen en heb ik een mooi gezinsalbum voor hun samengesteld.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Gezinsfotoshoot in Limburg laten maken ? Dat kan op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl