Zwangerschapsfotografie Limburg: fotoshoot van een bolle buik bij zonsondergang

14.06.21

Zwangerschapsfotoshoot Zuid Limburg: fotoshoot van een bolle buik nabij het Emma Park in Brunssum

Op een superwarme zomeravond (en daar waren er dit jaar maar weinig van) mocht ik dit leuke zwangere koppel fotograferen. We kennen elkaar via een zakelijk netwerk. Zo kwam zij bij mij uit, voor het maken van foto's van haar zwangerschap.

Aangezien ik tijdens een wandeling had gezien dat dit park vol met mooie geel witte Margrieten stond, koos ik dit als locatie voor de zwangerschapsfotoshoot.

Ik begon met een aantal foto's van haar en aansluitend van beide samen in het hoge gras tussen de margrieten. We gebruikten hierbij ook een aantal accessoires, zoals beertjes van de baby en babyschoentjes. De Margrieten deden dienst als omlijsting van het geheel. samen wandelend in de ondergaande zon op de foto en daarna maakte ik nog wat grappige foto's van houten speelgoed en een truitje.

Het heeft even geduurd voor ik de tijd vond, om deze fotoreportage online te zetten, heb lijkt alweer zo lang geleden en de baby is inmiddels geboren, vandaar ook dat de foto's online mogen, want de kleding- en accessoire kleuren verraden natuurlijk het geslacht van de baby.

inmiddels is ook het bij de fotoshoot inbegrepen mini album naar dit leuke stel onderweg. Wil jij ook een fotoshoot van je zwangerschap laten maken ? Wacht niet te lang. De kleuren in het bos zijn momenteel prachtige voor een einde zomer / begin herfstsfeer in je foto's en wie wil er nu niet een mooie herinnering aan haar zwangerschap ?

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotografie Limburg: fotoshoot van een bolle buik bij zonsondergang
Logo Sjurlie.nl