Een Verjaardagsfotoshoot cadeau bij Chateau St. Gerlach

25.05.24

Een verjaardagsfotoshoot cadeau bij Chateau St. Gerlach: Een onvergetelijke avond

Op een serene zaterdagavond had ik het voorrecht om een bijzondere verjaardagsfotoshoot vast te leggen bij Chateau St. Gerlach. Deze chique locatie, gelegen in het schilderachtige Houtem Sint Gerlach, was het perfecte decor voor een verrassingsfotoshoot georganiseerd door een zoon voor zijn moeder, ter ere van haar 60e verjaardag.

Een avond om te koesteren

De fotosessie begon rond 18 uur, een tijdstip dat het gouden uur van fotografie markeerde. Dit moment vroeg om flexibiliteit, iets wat ik als fotograaf maar al te graag omarm. De familie, bestaande uit vader, moeder, hun volwassen kinderen en hun partners, stond klaar om deze speciale avond vast te leggen. Opvallend was dat iedereen, zonder het vooraf te hebben afgesproken, in stijlvol zwart-wit was gekleed. Dit gaf de foto's een tijdloze elegantie die perfect paste bij de sfeer van Chateau St. Gerlach.

Start in de rozentuin

We begonnen de sessie in het pittoreske prieeltje in de rozentuin. Dit bloemrijke hoekje bood een romantische en serene achtergrond, ideaal voor de eerste familiefoto's. Het was bijzonder om de warmte en genegenheid tussen de familieleden te zien, vooral omdat een van de partners zwanger was. Dit voegde een extra laag van betekenis toe aan de foto's; het vastleggen van niet alleen een verjaardag, maar ook een nieuw begin.

Een chique locatie vol kunst

Chateau St. Gerlach staat bekend om zijn prachtige tuinen en het park vol indrukwekkende beelden. Deze kunstwerken boden een elegante en artistieke aanvulling op de fotosessie, waardoor elke foto een vleugje grandeur kreeg. De familie genoot zichtbaar van de omgeving en het moment, wat de shoot nog specialer maakte.

Avondmaal in stijl

Na de fotoshoot vertrok de familie naar een diner om deze speciale avond op een feestelijke manier af te sluiten. Het was een sessie vol liefde, vreugde en mooie herinneringen, een perfect eerbetoon aan een bijzondere verjaardag in een even bijzondere omgeving.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Een Verjaardagsfotoshoot cadeau bij Chateau St. Gerlach
Logo Sjurlie.nl