Familiefotografie Limburg: fotoshoot nabij het koetshuis in Valkenburg aan de Geul

04.09.21

Spontane familiefotografie in het bos van Valkenburg aan de Geul: familieportret in de natuur nabij de Geul

Deze leuke mensen boekten mij al in 2020 het maken van spontane familiefoto's, ter ere van hun 25 jarige huwelijksjubileum. Dit jaar ging hun fotoshoot dan eindelijk door. Jaren geleden trouwden zij bij kasteel Oost en daar wilden ze nu graag weer foto's maken, althans in de omgeving van het kasteel. Voor ze de reportage boekten, stuurden ze mij ook een aantal van hun oude trouwfoto's door.

Samen wandelden we over de brug langs de Geul en startten we met een groepsfoto van ouders, hun kinderen en de partners van hun kinderen in het Geulpark. Het was een beetje mistig en dat gaf het bos een erg mooie spookjesachtige sfeer. Het gezin, hun kinderen en partners waren bijzonder spontaan. Al fotograferend zetten we onze boswandeling voort. Ik maakte gezinsfoto's van de ouders met hun eigen kinderen, de kinderen samen, de kinderen met hun partners en de ouders met z'n tweetjes.

Daarna vervolgden we onze wandel- en fotoroute en maakte ik vanaf de andere kant Geul een foto van de familie. Dit gaf een hele mooie diepte aan de foto's. Omdat het zo mistig was, wat het bos ook extra groen.

De familie woont op dit moment niet meer in Limburg, dus het was erg leuk om hun te mogen fotograferen toen ze hier in Limburg waren. Zoals altijd zal ik ook van deze familie fotoshoot een klein album ontwerpen als aandenken aan de familiereportage.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: fotoshoot nabij het koetshuis in Valkenburg aan de Geul
Logo Sjurlie.nl