Babyfotografie Sittard: schattige nieuwbornshoot aan huis

21.12.20

Babyfotograaf Sittard: newborn fotoshoot aan huis van een negen dagen oud meisje

Van dit leuke koppel mocht ik 14 februari al de bruiloft fotograferen en in de zomer mocht ik hun zwangerschapsreportage maken. Nu was het tijd voor een newborn reportage aan huis. Toen ik arriveerde kreeg de kleine dame net haar flesje. Dit moment kon ik dus mooi gebruiken om wat foto's te maken van hoe zij gevoed werd.

Toen het flesje op was, gingen we naar de schattige babykamer, waar we foto's maken in het kinderbedje, maar ook toen ze werd omgekleed en in een leuke schommelstoel voor het raam.

In de kast lag een soort rol met allemaal pasteltinten, die me aan een spekje deed denken. Ik stelde voor haar hier op te leggen en haar een roze rompertje aan te trekken. Een mutsje met roze strik, maakte het snoepjes effect compleet. Dit vind ik altijd het leukst, dat iedereen weer andere spullen heeft, die ik dan weer naar harte lust creatief kan gebruiken voor mijn fotoshoot van de baby. Soms mailen mensen mij, of ik spullen meeneem, maar dat doe ik dus om die reden niet.

De foto's zijn inmiddels bewerkt en ze waren er zo enthousiast over, dat zij graag alle bestanden willen ontvangen. Dat is altijd een groot compliment voor mij als fotograaf.

Zoals altijd, wordt deze babyreportage verwerkt tot een leuk mini album als aandenken, maar uiteraard is het ook mogelijk deze te verwerken tot een luxe babyalbum, met een mooie linnen cover naar keuze, eventueel met de babynaam er op.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyfotografie Sittard: schattige nieuwbornshoot aan huis
Logo Sjurlie.nl