Familiefotoshoot Ardennen: spontaan familieportret in Butgenbach

15.05.22

Familiefotograaf Ardennen: een Brabantse familie in Butgenbach

Een familie fotoshoot in de Ardennen, voor mij geen probleem! Deze leuke familie is afkomstig uit Brabant en was op vakantie met opa, oma, kinderen en kleinkinderen in de Ardennen. Op een zonnige zondag had ik om 12 uur met ze afgesproken in het Belgische Butgenbach.

Ik parkeerde mijn auto en zag ze al staan. We maakten kennis en gingen samen aan de wandel. Sommige kleine kinderen waren nog een beetje verlegen, maar na een tijdje kwamen ze allemaal los en kon ik spontane foto's van de ze maken. Ik startte het familieportret met een groepsfoto's van iedereen samen. De kinderen zijn in het begin nog fit en hebben foto's, dus het is altijd het beste om daar mee te beginnen.

Fotoshoot op zondag  boeken? Veel mensen vragen mij vaak of ik ook op zondag werk, voor een familieportret is dat vaak het beste. De klanten die mij boeken zijn vaak vanuit het hele land afkomstig en ontmoeten elkaar dan tijdens dat speciale familieweekend. Vandaar dat ik om die reden veel familiefotoshoots op zondagochtend te plan, ook omdat ik mijn zaterdag vrijhoud voor klanten die gaan trouwen.

Fotoshoot in het weekend ? Mijn weekenden zijn daarom van mijn tot en met oktober heel erg druk, maar nu het november is, heb ik het een stuk rustiger en heb ik tijd om dit blog te schrijven en te laten zien wat ik afgelopen jaar allemaal heb gedaan. En dat is heel wat merk ik nu.

Intussen komen de aanvragen voor mei en juni volgend jaar alweer binnen, dus wil je nog een familiefoto's laten maken, wacht dan vooral niet te lang met boeken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot Ardennen: spontaan familieportret in Butgenbach
Logo Sjurlie.nl
Locaties

TROUWEN IN KASTELEN
Trouwen bij Chateau St. Gerlach
Trouwen bij Chateau Neercanne
Trouwen bij Chateau Urspelt
Trouwen bij Kasteel Bloemendal
Trouwen bij kasteel Daelenbroeck
Trouwen bij kasteel de Hoogenweerth
Trouwen bij Kasteel Aldenghoor
Trouwen bij kasteel Elsloo
Trouwen bij Kasteel Erenstein
Trouwen in Kasteel Groot Buggenum
Trouwen in kasteeltje Hattem
Trouwen in Kasteel Hoensbroek
Trouwen bij Kasteel Terworm
Trouwen bij Kasteel Vaalsbroek
Trouwen bij kasteel Wittem

TROUWEN IN HOEVES & MOLENS
Trouwen bij Biesenhof
Trouwen bij Auberge de Rousch
Trouwen bij de Auberge de Smockelaer
Trouwen bij Brasserie Nieuw Ehrenstein
Trouwen bij Frankenhofmolen
Trouwen in de kasteelhoeve Geldrop
Gillishof Slowlife Bocholtz
Trouwen bij de Grote Hegge Thorn
Trouwen bij Landgoed Overste Hof
Trouwen bij het Nonke Buuske
Trouwen bij De Pastory
Trouwen bij de Schinvelderhoeve
Trouwen in de Stadbroekermolen
Trouwen bij Hoeve Vernelsberg
Trouwen bij Viva Laterne
Trouwen bij Winselerhof

Locaties

TROUWEN IN VILLA'S & VAKANTIEHUIZEN
Trouwen bij Villa Boqueteau
Trouwen bij Villa la Ferme de Pierre Louis
Trouwen bij de Prachtvink

TROUWEN IN KLOOSTERS EN ABDIJEN:
Trouwen bij de Abdij van Rolduc
Trouwen bij klooster Nieuw Goirle
Trouwen in de Kloosterbibliotheek Wittem
Trouwen bij Mariapark Sittard
Trouwen bij de Twee gezusters

TROUWEN BIJ EEN WIJNGOED OF WIJNHUIS
Trouwen bij Thiessen Wijnkoopers
Trouwen bij Wijngoed St. Martinus


TROUWEN IN EEN GROT
Trouwen in de grotten van Kanne
Trouwen in de feestgrot Valkenburg


TROUWEN IN EEN DIERENTUIN OF TUIN
Trouwen in je achtertuin
Trouwen bij Gaia Zoo
Trouwen in de Hortus Botanicus 
Trouwen bij Mondo Verde