Familiefotoshoot Ardennen: spontaan familieportret in Butgenbach

15.05.22

Familiefotograaf Ardennen: een Brabantse familie in Butgenbach

Een familie fotoshoot in de Ardennen, voor mij geen probleem! Deze leuke familie is afkomstig uit Brabant en was op vakantie met opa, oma, kinderen en kleinkinderen in de Ardennen. Op een zonnige zondag had ik om 12 uur met ze afgesproken in het Belgische Butgenbach.

Ik parkeerde mijn auto en zag ze al staan. We maakten kennis en gingen samen aan de wandel. Sommige kleine kinderen waren nog een beetje verlegen, maar na een tijdje kwamen ze allemaal los en kon ik spontane foto's van de ze maken. Ik startte het familieportret met een groepsfoto's van iedereen samen. De kinderen zijn in het begin nog fit en hebben foto's, dus het is altijd het beste om daar mee te beginnen.

Fotoshoot op zondag  boeken? Veel mensen vragen mij vaak of ik ook op zondag werk, voor een familieportret is dat vaak het beste. De klanten die mij boeken zijn vaak vanuit het hele land afkomstig en ontmoeten elkaar dan tijdens dat speciale familieweekend. Vandaar dat ik om die reden veel familiefotoshoots op zondagochtend te plan, ook omdat ik mijn zaterdag vrijhoud voor klanten die gaan trouwen.

Fotoshoot in het weekend ? Mijn weekenden zijn daarom van mijn tot en met oktober heel erg druk, maar nu het november is, heb ik het een stuk rustiger en heb ik tijd om dit blog te schrijven en te laten zien wat ik afgelopen jaar allemaal heb gedaan. En dat is heel wat merk ik nu.

Intussen komen de aanvragen voor mei en juni volgend jaar alweer binnen, dus wil je nog een familiefoto's laten maken, wacht dan vooral niet te lang met boeken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot Ardennen: spontaan familieportret in Butgenbach
Logo Sjurlie.nl