Commercieel fotograaf bij La Butte Aux Bois in Lanaken

25.04.23

Zakelijke fotoshoot bij La Butte Bois in Lanaken in Belgisch Limburg

Als commercieel fotograaf kreeg ik onlangs een aanvraag van Shape Accelerator. Ik mocht voor dit merk een fotoshoot organiseren ter promotie van hun revolutionaire afslankproduct

Voor deze speciale gelegenheid koos ik in overleg met de klant het chique La Butte aux Bois in Lanaken (Belgie) als binnen fotolocatie. Bij La Butte Aux Bois fotografeerde ik het vrouwelijke model onder andere in de bar. De bar die prachtig matchte met de blauw avondjurk en de verpakking van het afslankproduct.

Aansluitend maakten we een aantal wandelende foto's in de avondjurk in de tuin. Aansluitend fotografeerde ik het model op de rand van het zwembad in haar badpak en als laatste in de fitnessruimte.

La Butte aux bois was werkelijk de perfecte fotolocatie om Shape accellerator mooi in de schijnwerpers te zetten. De groene omgeving en elegante architectuur boden een sfeer van luxe en verfijning die perfect aansloot bij de missie van Shape Accelerator om schoonheid en wetenschap te combineren.

De fotoshoot omvatte verschillende outfits. In een betoverende blauwe avondjurk straalde het model zelfvertrouwen uit terwijl ik de voordelen van Shape Accelerator in stijl presenteerde. Vervolgens veranderde zij in een sportieve outfit voor een fitnesssessie, waarbij ik de kracht van het product benadrukte om het natuurlijke vetverbrandingsproces van het lichaam te activeren.

Maar we wilden niet alleen de glamour laten zien; we wilden ook de veelzijdigheid van Shape Accelerator demonstreren. Daarom nam zij deel aan een fotoshoot in zwemkleding, waarbij zij de slanke en zelfverzekerde uitstraling toonde die het product kan helpen bereiken.

Door een verscheidenheid aan looks te presenteren, hebben we een dynamisch en overtuigend beeld kunnen creëren van wat het product kan bieden aan mensen die streven naar een zelfverzekerde, slankere versie van zichzelf.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Commercieel fotograaf bij La Butte Aux Bois in Lanaken
Logo Sjurlie.nl