Fotoshoot van je familie laten maken in Sittard ? Dat kan in het stadspark van Sittard

29.10.22

Herfstfotoshoot laten maken ? Deze familie fotografeerde ik in oktober in het park in Sittard

De parken van Sittard zijn erg geschikt voor het maken van een mooie fotoshoot, wanneer je een zijstraatje van de markt neemt komt je direct links en rechts allerlei mooie groen oases tegen. Met deze familie sprak ik af op de hoek bij cafe de Stjad Zitterd. Samen wandelden we langs de parkjes en zo gingen we hier en daar na binnen.

Iedereen was mooi op elkaar afgestemd qua kleding kleuren, in herfsttinten. De bladeren zaten nog aan de struiken en bomen, maar ze begonnen te verkleuren en langszaam te vallen. Samen met de laagstaande zon, was dit een prachtig decor voor een familieportret.

Na een groepsfoto maakten ik in het gras wat van foto's de kinderen die speelden en gooiden met de herfstbladeren, aansluitend fotografeerde ik ieder gezin apart op een bankje in het park.

Verder wandelend kwamen we bij een ander park uit met gras, oude bomen, oude muren en mooie bogen. Hier liet ik de kinderen samen hand in hand wandelen en ook de koppels gingen hier apart op de foto, zonder de kinderen. Om wat afwisseling in de serie aan te brengen herhaalde ik hier ook nog een keer een aantal groepsportretten.

Op de weg terug naar de markt, we waren inmiddels bijna een uur samen op pad, zag ik nog een prachtige begroeide stenen muur van een klooster, waar de bladeren van de wingerd weelderig overheen groeiden. Hier maakte ik een laatste foto van de gehele familie samen, die mijn persoonlijke favoriet is.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot van je familie laten maken in Sittard ? Dat kan in het stadspark van Sittard
Logo Sjurlie.nl