Communie fotoshoot Maastricht: Limburg bij kasteel Vaeshartelt

22.04.22

Leuke foto's voor een communie bij kasteel Vaeshartelt in Maastricht mogen maken!

Dit is al een vrij oude reportage. Ik maakte hem in april van dit jaar bij kasteel Vaeshartelt. Een super leuke geklede en bovendien spontaan gezin fotografeerde ik. Als ik de foto's nu terugkijk word ik er weer blij van.

Hun zoontje doet dit jaar de communie en in het kader daarvan boekten zij deze communiefotoshoot bij mij. Vaeshartelt is hiervoor een perfecte fotogenieke omgeving. Ik begon met het maken van een aantal spontane foto's terwijl hun zoon op een meegenomen touwschommel in de boom zat. In het begin zat hij nog een beetje in de modus dat hij dacht te moeten poseren en in de camera lachen, maar al snel liet hij dit los en kon ik spontane communiefoto's van hem maken zoals hij echt was.

Dit is wat het liefste doe, mensen fotograferen die in hun element zijn: lekker samen spelend of knuffelend met mama en zijn zusje in het gras. Of bij zijn vader op de schouders zittend om vol enthousiasme de knoop van de schommel los te maken.

Via de boom naar de binnenplaats met de mooie blauwe regen voor een meer geposeerd portret, naar de andere kant van de tuin, met prachtige bloesem die in de bloei staat en waar hij met zijn zusje samen door het veld rent. Wat zou ik het leuk hebben gevonden om mezelf later zo als kind al spelend te hebben kunnen terugzien.

In het inbegrepen mini communie album verwerkte ik de mooiste beelden uit deze communiereportage.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communie fotoshoot Maastricht: Limburg bij kasteel Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl