Familieportret Limburg: familieshoot op de heide

18.10.21

Familiefotograaf Limburg: spontane familiefoto's op de Brunssummerheide

Uit Amsterdam hier op vakantie en dan in Brunssum op de foto, is dat niet grappig ? Deze super spontane familie mocht ik onlangs op de foto zetten. Een fotoshoot werkt altijd het beste als mensen lekker samen plezier maken en weinig poseren. Dat ging super goed met deze mensen.

Samen in bomen klimmen, wandelen, bij elkaar op de schouders, van alles wat ze deden straalde het plezier af en ze vonden de natuur zo prachtig hier. Natuurlijk speelde het weer mee. Toen ik arriveerde op de parkeerplaats bij Schrieverheide scheen de zon en het was bijzonder zacht weer. De heide is mooi in elk jaargetijde en ik ben erg blij met een prachtig natuurgebied als dit zo dicht bij mijn huis. Binnen 10 minuten ben ik er, ik wandel er zeker 3 keer per week en ook is de heide het decor van veel van mijn familieportretten. Waarom ? Nou, omdat het een zeer afwisselende omgeving is, soms bloeit de heide, de naaldbomen zijn altijd groen, er is loofbos en je hebt er een fantastische zandvlakte en beek, waar een schitterende zonsondergang is (mits de zon schijnt).

Een van mijn andere favoriete fotolocaties voor gezinsfoto's is trouwens het Schutterpark met de hangvennen en de vlonders. Ook dit natuurgebied met vijvers, vennen en loofbomen is het hele jaar een prachtige plek om foto's te maken. Vele communiereportage heb ik hier al gemaakt en nog steeds ontdek ik weer mooie nieuwe fotogenieke plekken. De natuur is zoveel mooier dan een fotostudio.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familieportret Limburg: familieshoot op de heide
Logo Sjurlie.nl