Loveshoot Brunssum: een romantische fotoshoot op de zandvlakte

18.05.22

Loveshoot laten maken ? Doe het bij zonsondergang

De bruiloft is inmiddels al achter de rug, nu ik eindelijk de tijd vind om dit blog te schrijven over toch wel een van mijn favoriete loveshoots. Alles ging zo makkelijk met deze mensen, in mijn ogen zijn ze een perfect match en dat straalt er vanaf.

Als fotografe hoefde ik dus weinig te doen. De loveshoot was een beetje de generale repetitie voor hun trouwdag, die ik ook mocht vastleggen en die even geweldig en fotogeniek was.

De zandvlakte bij zonsondergang is een van mijn favoriete plekken voor het maken van romantische fotoshoots en verlovingsreportages. Je hebt hier echt een geweldige zonsondergang en door de combinatie van het water en het zand waan je je op het strand.

En als je dan zo'n verliefd koppel voor je hebt staan dat zoveel plezier heeft samen dan hoef je als fotograaf echt weinig te meer te doen dan zoals veel mensen al denken "op het knopje te drukken", maar dan wel op het juiste moment. En dat juist moment deze zich geregeld voor tussen deze twee mensen.

Ze renden over de zandvlakte, ze draaide rondjes als een klein meisje, ze zat op zijn rug, ze lagen knuffelend in het zand, alles was eigenlijk mooi en fotogeniek. Na een uur nam ik dan ook tevreden afscheid en niet veel later die week kon ik hun al blij maken met de resultaten van hun loveshoot die zijn verwerkt tot een mooi mini album met een (uiteraard) blauwe cover.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Loveshoot Brunssum: een romantische fotoshoot op de zandvlakte
Logo Sjurlie.nl