Fotoshoot Zuid Limburg: loveshoot in de omgeving van Nieuw Ehrenstein Kerkrade

02.11.20

Fotograaf Kerkrade: loveshoot van een leuk jong stel bij het stuwmeer 

Het spande er even om of we deze fotoreportage zouden kunnen maken gisterenmiddag. Via Whatsapp en met Buienradar geopend overlegde ik hoe laat we elkaar zouden ontmoeten. Om kwart voor vier gisterenmiddag zag het er goed uit. Het was zonnig, het waaide en er was een mooie wolkenhemel. Er waren veel mensen aan het wandelen toen ik met mijn auto richting de parkeerplaats van Nieuw Ehrenstein reed.

Hier ontmoette ik het stel en wandelden we samen door de natuur, terwijl ik hun fotografeerde. Ik startte bij een mooi houten hek met uitzicht op een weiland koeien. De koeien waren erg nieuwsgierig en kwamen al snel het hek staan, wat een mooi decor vormde voor de fotoshoot. Na het weiland liepen we door richting een mooie treurwilg. Door het bladerendek van de treurwilg heen had ik een klein beetje zonlicht van de langzaam onder gaande zon.

Ik had eigenlijk gehoopt op echt mooi avondrood (de zon zou rond 17.00 u onder gaan) maar dat zat er door het wolkendek helaas niet in vandaag. Dus wandelden we verder richting het stuwmeer, een mooi decor voor een romantische fotoshoot van een stel. Samen stonden ze langs het water, met op de achtergrond de door de herfst gekleurde bomen. We wandelden verder naar de andere kant van het meer, waar een mooi uitzichtpunt over het water is en waar de hele bodem bedekt was met prachtig gekleurde herfstbladeren.

Hier gingen ze samen in de bladeren zitten, wat een prachtig romantisch plaatje in een herfstbos opleverde. Daarna wandelden we langzaam terug naar de auto en net toen ik wegreed brak een enorme regenbui los.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot Zuid Limburg: loveshoot in de omgeving van Nieuw Ehrenstein Kerkrade
Logo Sjurlie.nl