Babyfotograaf Limburg: babyreportage aan huis in Heerlen

15.07.21

Babyreportage oftewel newbornfotoshoot aan huis in Heerlen

Niet ver bij mij uit de buurt woont dit leuke koppel, waarvan ik ook al de bruiloft mocht fotograferen. Ook mocht ik enige tijd geleden voor haar een zussen fotoshoot maken.

Onlangs kregen zijn hun eerst kindje, een dochtertje en vandaag was ik uitgenodigd voor het maken van een babyfotoshoot. Deze fotoshoot kregen zij kado.

Deze kleine dame, die net 2 weken oud is, was een van de beste modellen ever! Aankleden, uitkleden, verplaatsen, in een mandje, in haar bedje op een karpetje, zij vond alles prima. Ze bleef de hele tijd met haar grote ogen om zich heen kijken. Dit zorgde ervoor dat we heel veel verschillende babyfoto's konden maken in heel veel verschillende outfits en op verschillende plekken.

Ik startte de newborn reportage in de mooie babykamer, in het echte oude babybedje met hemeltje en daarna gingen verder in een mandje vol met beren en daarna op een karpetje voor het raam. Wat we ook deden, madame huilde niet, hele uur gaf zij echt geen kik. Ook vond ze het heerlijk om lekker te poseren met papa en mam in een schommelstoel voor het raam.

Daarna zetten we de fotoshoot voort in de woonkamer, die ook bijzonder sfeervol was ingericht. We legden haar in een mandje en op een schapenvachtje met mooi invallende licht van het raam. Als laatste maakte ik wat close ups toen mama en papa haar knuffelden. Na een uur was het tijd om weer afscheid te nemen van dit jonge gezin.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyfotograaf Limburg: babyreportage aan huis in Heerlen
Logo Sjurlie.nl