Fotograaf Roermond: Kvinner netwerkavond bij Ray advocaten

11.04.22

Bedrijfsfotograaf Roermond: sfeerimpressie van netwerk avond dames netwerkclub Kvinner

Afgelopen maandag was ik sinds lange tijd weer eens aanwezig bij een netwerkavond van damesnetwerkclub Kvinner. Deze avond vond dit keer plaats in Roermond op het kantoor van advocatenkantoor. Zoals altijd was er weer een heerlijk diner in de vorm van kleine hapjes in diverse gangen.

Na een toost was het tijd om aan tafel te gaan en startte Wendy Volker van Baat Accoutants met haar presentatie over belastingen. Na deze super interessante presentatie startte de eigenlijk netwerk avond, al etend werd er gezellig gepraat over zowel het prive zaken als zakelijke aangelegenheden. Ook werd er gesproken over hoe ieder de afgelopen 2 jaren ervaren.

Zoals altijd splitste ik mijn tijd om tussen netwerken, naar de presentatie luisteren en fotograferen. Voor iedere deelnemer stond er ook een heerlijk chocolade haasje klaar. Tijdens mij rit naar huis hoorde ik de hele tijd het vrolijke geluid van het kleine belletje om de nek van de haas. Eenmaal thuis aangekomen, was de chocolade vrij snel op, ik ben helaas een echt chocoholic.

De volgende netwerkbijeenkomst van Kvinner staat in juli gepland. Ik mag altijd een introduce meenemen. Mocht je interesse hebben om een keer mee te gaan naar een netwerkavond van Kvinner (deze is enkel voor dames) stuur me dan even een whatsappje of een email en misschien gaan we dan de volgende keer gezellig samen netwerken (en eten).

De foto's zijn een kleine impressie van de avond. Ik heb niet de hele avond gefotografeerd, maar slechts een beperkt aantal momenten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Roermond: Kvinner netwerkavond bij Ray advocaten
Logo Sjurlie.nl