Fotograaf Limburg: Kerstfoto's van een gezin in de natuur

28.11.20

Kerst fotoshoot laten maken in Limburg ?

Een fotoshoot van een gezin in kerstsfeer om kerstkaarten van te maken. Dat was een leuke opdracht. Dit Poolse gezin wilde leuke foto's om met kerst naar familie te sturen. We spraken af om naar de Brunssummerheide te gaan, aangezien hier mooie naaldbomen zijn een kerstsfeer hebben. Vanaf de parkeerplaats liepen we bepakt en bezakt met tassen met kerstballen, kerstmutsen en andere accessoires naar het bos.

Hier aangekomen werden de kinderen omgekleed in stijl (groen) en werden de groene deken en schapenvachtjes uit de tas gehaald. We begonnen met een portret van het hele gezin op een boomstam. Dat was nog niet zo eenvoudig, met een baby en een pup erbij. Vooral omdat de pup ook zo'n schattig jasje aan moest en een kerstmuts op, waar hij natuurlijk geen zin in had.

Daarna besloot in de kerstballen in de boom te hangen. De wandelaars moeten we wel voor gek verklaard hebben, maar ik had er echt veel lol in. Zo vormden de takken met de ballen een mooie doorkijkje en omlijst voor de rest van de kerst fotoshoot. Ik liet het gezin samen wandelen en daarna gingen de kinderen samen in de heide zitten, op de groene deken, spelend met groene kerstballen. Alles matchte qua styling super mooi bij elkaar.

We sloten de fotoshoot af met een paar gezinsfoto's in kerstkleuren tussen de afgevallen bladeren herfstbladeren. Je hoeft je op de heide eigenlijk maar om te draaien en dan zit opeens in een loofbos, dat is wel het voordeel van deze plek.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: Kerstfoto's van een gezin in de natuur
Logo Sjurlie.nl