Fotograaf Limburg: romantische fotoshoot bij buitenplaats Vaeshartelt

05.08.19

Fotograaf Limburg: spontane loveshoot bij Vaeshartelt

Als fotograaf in Limburg kom ik altijd graag bij Buitenplaats Vaeshartelt, het heeft een prachtig park vol met mooie bomen en een vijver en het kasteel heeft mooie klassieke ruimtes (waaronder de spiegelkamer). Afgelopen zomer was ik hier om een mooie fotoshoot van een stel te maken, maar ik kom hier ook vaker voor het maken van bruidsreportages.

Ik mocht ook al de bruiloft van de dochter van dit leuke koppel vastleggen en de babyreportage van hun dochter maken. Deze mensen mag ik dus tot mijn vaste klantenbestand rekenen.

Deze man gaf zijn vrouw een superleuk cadeau voor de kerst: een mooi handgemaakt fotoalbum in een doos, waarin zij ieder jaar een foto van hun samen kan toevoegen.Voor deze gelegenheid bestelde ik een mooi handgemaakt (grijs) doorgestikt album in een doos met houten randen. Van binnen is het album gevuld met (lege) zwarte bladzijden waarop de foto's op de ouderwetse manier kunnen worden ingeplakt met behulp van fotolijm.

Deze fotoshoot is de eerste van een jaarlijks terugkerende serie waarin zij door mij willen laten vastleggen hoe zij samen oud worden.Als locatie voor deze romantische coupleshoot kozen we samen de geheime tuin van kasteel Vaeshartelt. Op een bankje onder de mooie vijgenboom en al wandelend tussen de bloeiende lavendel maakte ik een aantal foto's van hun samen. De fotoshoot vond afgelopen zomer plaats in de namiddag. De foto voor het album is inmiddels gekozen en komende zomer zal de tweede fotoshoot plaatsvinden.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: romantische fotoshoot bij buitenplaats Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl