Zwangerschapsfotografie Zuid Limburg: spontane bolle buik foto's in het bos

11.09.20

Lifestyle fotoshoot zwangerschap Limburg: spontane zwangerschapsfoto's in het bos

Het is altijd leuk wanneer klanten voor een tweede keer terug komen. Zo ook dit keer. Eerder mocht ik haar zwangerschapsreportage maken toen ze zwanger was van haar dochter.

Nu is haar dochtertje alweer wat groter en mocht ik voor de tweede keer foto's van haar bolle buik maken. Dit keer kwam ze samen met haar hele gezin en ze hadden zich mooie uitgedost: allemaal matchend in donker blauw.

Ik probeer op de Brunssummerheide steeds nieuwe andere plekken te ontdekken voor foto's, waar weer andere planten en struiken bloeien. Zo kwamen we achter de speeltuin bij Schrieversheide uit bij dit schattige huisje en bankje met mooi uitzicht. Ik maakte eerst wat foto's van haar alleen met haar dochter en daarna spontaan wandelend van het gezin samen.

Omdat ze een mooie doosje had meegenomen met ondere andere gehaakte baby slofjes en wensen, betrokken we ook dit bij de zwangerschaps fotoreportage en zo gaat een uur snel voorbij.

Terwijl haar dochtertje zich amuseerde met het plukken van bloemen en het openen van het doosje en lezen van alle wensen maakte ik foto's van haar. Ook liet ik het stel samen een stukje wandelen.

Omdat het al wat later in de middag was en zonnig, was er erg mooi tegenlicht dat de haren als het ware met een krans om lijstte. Voor mij altijd een favoriet licht om foto's bij te maken omdat het de foto's mooie warme gloed heeft en ook een sprookjes achtige, romantische sfeer.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotografie Zuid Limburg: spontane bolle buik foto's in het bos
Logo Sjurlie.nl