Dit meisje voelde zich als een prinses tijdens haar communieshoot bij Sint Gerlach

12.04.24

Spontane communiefotoshoot bij Chateau St. Gerlach

Als professioneel fotograaf heb ik het geluk om op prachtige locaties te mogen werken. Onlangs had ik weer zo'n bijzonder moment: een spontane communiefotoshoot bij Chateau St. Gerlach in Houtem St. Gerlach. Deze keer was het een fotoshoot van een jong meisje, samen met haar ouders en broertje. Het was een speciale gelegenheid, niet alleen vanwege de mooie locatie, maar ook omdat ik dit gezin al eerder voor mijn lens had gehad.

Terug naar een bekende familie

Vorig jaar had ik de eer om de communiefoto's van het zoontje van dit gezin te maken. Die fotoshoot vond plaats in het prachtige park van Buitenplaats Vaeshartelt. Het was een geweldige ervaring en het gezin was zo tevreden dat ze mij opnieuw boekten voor de communiefoto's van hun dochter. Dit soort herhalende boekingen zijn voor mij altijd extra speciaal; het geeft me het gevoel dat mijn werk echt gewaardeerd wordt en dat er een vertrouwensband ontstaat met mijn klanten.

De magie van Chateau St. Gerlach

Chateau St. Gerlach is een adembenemende locatie. Het chateau en het omliggende park bieden een prachtige achtergrond voor elke fotoshoot. De combinatie van historische architectuur en weelderige natuur zorgt voor een unieke sfeer. Voor deze communiefotoshoot wilden we een spontane en ongedwongen sfeer creëren. Het park bood ons de perfecte setting om dit te realiseren.

Foto's in de Rozentuin en tussen kunstobjecten

Een van mijn favoriete plekjes in Chateau St. Gerlach is het prieeltje in de Rozentuin. Hier maak ik graag foto's van gezinnen. Voor deze shoot plaatste ik de kinderen met papa en mama in het prieeltje, wat zorgde voor prachtige en intieme foto's.

Spelend in het gras en tussen de madeliefjes

Tijdens deze fotoshoot hebben we ook foto's gemaakt tussen kunstobjecten en in het gras tussen de madeliefjes. Deze natuurlijke omgeving bood een speelse setting waarin het meisje en haar broertje plezier maakten en speelden. Deze spontane momenten leverden prachtige, levendige foto's op.

Avontuur in de boomgaard en bij de bloesembomen

Een hoogtepunt van de shoot was toen het meisje en haar broertje zich vermaakten in de boomgaard. Ik legde ze vast terwijl ze op de rug van hun ouders zaten tussen de bloesembomen. De kinderen vonden het geweldig om aan de takken te schudden en de bloesems te zien dwarrelen, wat zorgde voor speelse en levendige foto's.

Een luxe communiealbum als blijvende herinnering

Na de fotoshoot begon het selecteren en bewerken van de beste foto's. Voor deze communiefotoshoot zal ik een luxe album maken van formaat 15x15 cm, bekleed met linnen, dat deel uitmaakt van mijn trouwalbumcollectie.

Een persoonlijk tintje met maatwerk linnen communiealbum

Het album zal ongeveer 20 zorgvuldig geselecteerde foto's uit de reportage bevatten. Dit album is een blijvend aandenken aan deze bijzondere dag, waarin zowel de individuele portretten van het meisje als de mooie gezinsmomenten zijn vastgelegd.

Mijn toewijding aan kwaliteit en detail

Het vastleggen van deze bijzondere momenten is wat mijn werk zo dankbaar maakt. Elke foto vertelt een verhaal en het is mijn taak om dat verhaal zo mooi en authentiek mogelijk weer te geven.

Naar een volgende fotoshoot met dit gezin

Deze fotoshoot bij Chateau St. Gerlach was wederom een bevestiging van hoe mooi het is om een gezin op verschillende momenten in hun leven te mogen fotograferen. Ik kijk nu al uit naar een mogelijke derde fotoshoot met dit geweldige gezin in de toekomst!

Heb jij ook interesse in een communiefotoshoot of een andere speciale gelegenheid die je graag vastgelegd wilt hebben? Neem gerust contact met mij op. Samen kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn en een onvergetelijke fotoshoot plannen op een locatie die bij jullie past.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Dit meisje voelde zich als een prinses tijdens haar communieshoot bij Sint Gerlach
Logo Sjurlie.nl