Loveshoot bij buitenplaats Vaeshartelt ter ere van een 37 jarig huwelijksjubileum

03.06.20

Buitenplaats Vaeshartelt: Jaarlijks terugkerende loveshoot rond je trouwdag, hoe leuk is dat ?

Deze leuke mensen mag ik ook gerust tot mijn vaste klanten rekenen. De bruiloft van hun dochter mocht ik al fotograferen, een zakelijk portret voor haar en nu mag ik jaarlijks vastleggen hoe zij samen "ouder worden".

Dit idee was een kerstcadeau voor haar, voorzien van een mooi foto album waarin jaarlijks een foto van beiden samen geplakt zal worden. Het album bestelde ik speciaal op maat in Griekenland, inclusief een mooie doos.

Jaarlijks, rond hun trouwdatum maken wij nu een afspraak voor een fotoshoot samen, nu deden we dit voor de tweede keer in de omgeving van buitenplaats Vaeshartelt. Vorig jaar was het ook al zo'n mooi weer en toen maakte ik foto's in de geheime tuin.

Nu wilde ik voor een andere omgeving keuzen. Het werd dit keer de "circuswagen" die van een nieuwe kleur was voorzien en daarna gingen we naar mijn favoriete rode beuk, een prachtige oude boom, waarvan de takken op het gras uit komen en waar je als het waarin in kunt lopen.

Aansluitend liepen we nog naar het weiland met schapen en kersenbomen en ik de sloot de fotoshoot af bij het bruggetje over de mooie vijver.

Na de fotoshoot dronken we samen nog iets op het terras we bespraken we de perikelen rondom het Coronavirus.

Gelukkig kreeg ik ook dit keer weer toestemming om een blog te schrijven van deze romantische fotoshoot samen, waarmee zij dit jaar vieren dat ze 37 jaar samen zijn.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Loveshoot bij buitenplaats Vaeshartelt ter ere van een 37 jarig huwelijksjubileum
Logo Sjurlie.nl