Famiiliefotograaf Limburg: spontane groepsfoto's op de heide

15.02.23

Familiefoto's in Limburg Laten maken ? Dit familieportret maakte ik onlangs op de Brunssummerheide

Begin februari lijkt misschien niet echt de ideale tijd voor het maken van familiefoto's, maar toch kan het, en ook nog in het groen. Vooral wanneer je als foto locatie voor de Brunssumheide kiest.

Dit groepsportret werd al een hele tijd geleden vastgelegd bij mij. We planden het op een zaterdag, net na de middag. Het was niet al te druk op de heide, het was druk en niet al te koud. Omdat men niet al te ver wilde wandelen, koos ik voor een van mijn favoriete naaldbomen, net voorbij het bezoekerscentrum. Het is prachtige dikke oude boom, waarvan de takken over de grond hadden en waardoor de grond bezaaid is met dennenappels en dennennaalden.

Ik begon met een portret van de hele familie samen, eerst was geposeerder en daarna in een soort van groepsknuffel gezellig allemaal lachend bij elkaar, wat ook meteen heerlijk warm was natuurlijk.

Vanuit het groesportret gingen over naar foto's van de kleinkinderen, de eigen kinderen en wat wandelende foto's door de heide. Eerst van alle dames samen en daarna met alle heren samen en de jongste op de schouders van zijn vader zittend.

Daarna probeerden we of de kleine aan de stam van de boom konden zetten, dit bleek prima te gaan. Ze vond het super leuk en zat te lachen en in haar handjes te klappen. Een heel makkelijk en vrolijk model. Vooral toen pappa haar ook nog eens in de lucht ging gooien.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Famiiliefotograaf Limburg: spontane groepsfoto's op de heide
Logo Sjurlie.nl