Zwangerschapsfotohoot Maastricht: fotoshoot bij kasteel Vaeshartelt

27.03.21

Fotograaf: Limburg Spontane lifestyle zwangerschapsfotografie in Maastricht in de tuinen van buitenplaats Vaeshartelt

Het is alweer enige tijd geleden dat ik deze leuke familiefotoshoot c.q. zwangerschapsreportage mocht maken van dit mooie gezin, bestaande uit vader, moeder en hun schattige dochtertje. Het was droog, maar het waaide heel erg hard, toen ik arriveerde op de parkeerplaats van kasteel Vaeshartelt. Een plek waar ik in het verleden veel mooie bruiloften heb mogen fotograferen en dus deze leuke zwangerschapsfotoshoot.

Vaeshartelt vind ik een erg fotogenieke plek, waar ik graag reportages maak. Het is er erg afwisselend. Zo heb je de geheime tuin, maar ook een vijver en mooie oude bomen, waar je in kunt klimmen en onder kunt zitten en niet te vergeten de draak. Ga je over het bruggetje, dan kom je op een mooie plek met schapen en bijenkorven.

Samen wandelden we over het groene terrein. Ik begon met een aantal foto's van mijn favoriete pipowagen, die op dat moment in gebruik was als verkooppunt voor koffie en koek. Gelukkig was hij nog niet open en kon ik hier een aantal familiefoto's maken. De achterkant van de wagen was blauw en dat was ook een perfect achtergrond, passend bij de outfits.

Halverwege de fotoshoot moesten we even schuilen en maakten we wat foto's met hun dochtertje, die onder een deken wel kiekboe wilde spelen. Daarna klaarde het weer op en maakte ik weer wat zwangerschapsfoto's in het groen.

Uiteindelijk dronken we samen nog iets en daarna nam ik afscheid om terug te gaan naar huis.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotohoot Maastricht: fotoshoot bij kasteel Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl