Communiefotograaf: Spontane communiefotografie in de prachtige natuur van Limburg en België 
Laat je communiefoto's maken in Lanaken, Maasmechelen, Genk of Hasselt

Wil je mooie professionele foto’s van je communicant, heerlijk spontaan in de natuur ? Ik maak communiereportages in het bos, met gebruik van natuurlijk licht.


Wat is het beste tijdstip voor communiefotografie in de natuur ?

Vanaf februari kan het al prachtig weer zijn en komt de natuur alweer langzaam tot bloei, maar natuurlijk kun je ook wachten tot mei.

Het beste tijdstip is in de ochtend of net voor zonsondergang. Als je graag op tijd je communiealbum, communie uitnodigingen en bedankje in huis hebt, boek je reportage dan minimaal een maand voor de communiedatum. 

Wordt de communiejurk niet vuil ?

Ik ga in principe spontaan te werk, maar zal daarbij wel voorzichtig zijn. Ik heb altijd iets bij me waar je zoon of dochter op kan zitten zodat de communiejurk niet vies wordt. Plezier voor je kind staat voorop, dus er wordt niet statig geposeerd.

Communiefotografie met broer of zus 

Het is zeker mogelijk om ook samen een aantal foto's maken, ook met het complete gezin of zelfs met zijn of haar favoriete huisdier.

Wat is leuk om mee te nemen ?

Een boeketje kan leuk zijn, of een bloemenkrans voor in het haar, maar ook een tros ballonnen, een leuke deken, een hangmat of een schommeltje kan erg leuk zijn.

Bekijk communiefotografie in mijn portfolio

 

 Trendy communiefotograaf België - hippe communie foto´s Limburg - communiefotografie Brabant - fotoreportage communie buiten - lifestyle communiefoto - communiereportage Lanaken - communiealbum Maasmechelen - fotografie communie prijzen - fotograaf voor communiefeest Hasselt