communiefotografie Limburg

Spontane communie fotoshoot in de natuur

Tijdstip communiereportage

Vanaf februari kan het al prachtig weer zijn en komt de natuur alweer langzaam tot bloei, maar natuurlijk kun je ook wachten tot mei.

Het beste tijdstip is in de ochtend of net voor zonsondergang. Als je graag op tijd je communiealbum, communie uitnodigingen en bedankje in huis hebt, boek je reportage dan minimaal een maand voor de communiedatum. 

Wordt de communiejurk niet vuil ?

Ik ga in principe spontaan te werk, maar zal daarbij wel voorzichtig zijn. Ik heb altijd iets bij me waar je zoon of dochter op kan zitten zodat de communiejurk niet vies wordt. Plezier voor je kind staat voorop, dus er wordt niet statig geposeerd.

Communiefotografie met broer, zus, gezin of huisdier

Het is zeker mogelijk om ook samen een aantal foto's maken, ook met het complete gezin of zelfs met zijn of haar favoriete huisdier.

Werkwijze & tips communiereportage, vormsel of lentefeest

Wat zijn leuke accessoires om mee te nemen ?

Een boeketje kan leuk zijn, of een bloemenkrans voor in het haar, maar ook een tros ballonnen, een leuke deken, een hangmat of een schommeltje kan erg leuk zijn.

Kosten communiefotoshoot

Klik hier voor reportageprijzen. Fotoshoot B (door de weeks) of fotoshoot C (zaterdag) zijn hiervoor geschikt.

 

Bekijk recente communieshoots in Limburg en Belgisch Limburg

Naast dat je voorbeelden van communieportretten vindt in mijn portfolio, vind je de meeste recente voorbeelden van communiefoto's op mijn blog. Je ziet hier een grote diversiteit aan locaties voor communiefoto's, onder andere ook communie fotoshoots in Lanaken, Genk, Maasmechelen en Hasselt.

 

 

Neem contact op
Logo Sjurlie.nl