Fotoshoot van een tweeling laten maken in Limburg ? Deze schattige dames fotografeerde ik

07.06.23

Fotoshoot van een tweeling in een park in Limburg

Onlangs mocht ik deze twee schattige meisjes fotograferen in het vijverpark in Brunssum. Samen met hun moeder en oma gingen we bepakt en bezakt het park in, voor het maken van een fotoreportage van de kinderen.

Een houten karretjes, flesjes, de speentjes, alles ging mee in de tas en zo wandelden we richting het grasveld dat bezaaid bleek met eendenpoep. Nabij het openlucht theater vond we een stukje mooi gras met bomen. Inmiddels was het een beetje bewolkt geworden en zo nu er dan viel er een druppel regen, maar daar bleef het gelukkig bij.

De fotoshoot was een ware workout voor moeder en oma. Gek doen, ze ophalen wanneer een van de dames wegrende, ze aan het lachen maken en ze in de gaten houden. Alles was interessant en ze waren vliegenvlug.

Gelukkig kon vanaf een afstandje dit alles gadeslaan en intussen leuke beelden schieten met mijn telelens. Er kwam een lach een traan voorbij en wanneer er even een traan, was scheen ook snel weer de zon. Net zoals het weer eigenlijk.

Ik had een enorm leuke tijd met het vastleggen van deze twee. Gelukkig kon veel spontane foto's schieten. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik, dat deze voor later het leukst zijn. Zo twijfelde moeder nog even of zij wel een huilende foto in het album zou verwerken, maar ik overtuigde haar ervan het wel te doen. Zelf vind ik het namelijk ontzettend leuk om nu te zien hoe ik huilde als baby.

Inmiddels zijn de foto's geleverd en heb ik drie mooie albums mogen bestellen. Twee voor de kinderen zelf en een voor oma.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot van een tweeling laten maken in Limburg ? Deze schattige dames fotografeerde ik
Logo Sjurlie.nl