Evenementenfotograaf Voerendaal: sfeerimpressie uitreiking Sprinc MVO Award

28.05.19

Fotograaf Voerendaal Parkstad: fotoreportage van de Spinc MVO award bij Kasteel Cortenbach in Voerendaal

Afgelopen week mocht ik als bedrijfsfotograaf een zakelijke sfeerimpressie maken van de Spinc MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Award.

Dit mooie zakelijke event werd gehouden in de tuinen van het mooie kasteel Cortenbach van Vebego te Voerendaal. De middag startte met een presentatie onder leiding van presentatrice Vivian Lastaster. De gehele zaal was gevuld met ondernemers.

De jury had 3 finalisten genomineerd die geinterviewd werden en waarvan bedrijfsfilms gepresenteerd werden. Ook mochten de deelnemers pitchen om alle aanwezigen de overtuigen.

Daarna mocht het publiek haar stem uitbrengen, waarna winnaar bekend gemaakt werd. De 3 genomineerden waren dierentuin Gaia Zoo uit Kerkrade, Alle Kabels (Webshop uit Kerkrade) en Zonnepanelen parkstad. Tijdens het tellen van de stemmen van het publiek was een poppenkastspeler op het podium aanwezig die op ludieke wijze de draak stak met een aantal van de aanwezigen.


Alle drie de genomineerden weten succesvol invulling te geven aan de 3 p's: People, Planet en Profit, waarbij People de boventoon voert.

Uiteindelijk werd webshop Alle Kabels uit Kerkrade de winnaar van de Sprinc MVO award. Zij ontvingen tevens een cheque ter waarde van een mooie bedrag van 5000 euro. Alle genomineerden geven medewerkers kansen, die extra steun kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt in de regio Parkstad.

Aansluitend aan de award uitreiking werd er in de sfeevolle tent een heerlijk bbq buffet verzorgd door van Melik catering en speelde er een bandje.

Om 20.00 uur was het event ten einde.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Evenementenfotograaf Voerendaal: sfeerimpressie uitreiking Sprinc MVO Award
Logo Sjurlie.nl