Familiefotograaf Limburg: spontane fotoshoot bij kasteel Grasbroek

25.08.21

Fotograaf Limbricht: familiefotoshoot bij kasteel Grasbroek bij ondergaande zon

Deze leuke familie was op vakantie in kasteel Grasbroek. Op een prachtige zomeravond in augustus boekten zij mij voor een familiefotoshoot. Alles ze gewoon mee die avond, een prachtige ondergaande zon, een mooie omgeving en gezellig mensen. Perfecte ingrediënten voor een spontane fotoshoot.

De fotoshoot startte met een borrel, waarna we aan de slag gingen met een aantal groepsfoto's op de trappen van het kasteel. Het kasteel, dat fungeert als prachtig vakantiehuis voor grotere gezelschappen is bijzonder fotogeniek. Op de binnenplaats zijn mooie poorten, die ik ook als foto achtergrond gebruikte.

Aansluitend wandelden we over de oprijlaan richting het bos en het weiland aan de voorkant langs de weg, hier maakte ik nog een aantal spontane foto's waarbij iedereen wandelde.

Ik maak altijd eerst een aantal groepsportretten, daarna ging ik verder met de broers en zussen, de kinderen met hun partner en de partners samen (de zogenaamde koude kant van de familie ;-).

In het weiland liet ik de stellen samen hand in hand wandelen en daarna liet ik de complete familie samen wandelen. In het bos maakte ik nog een aantal andere foto combinaties.

Van dit familieportret wordt een mini album als aandenken gemaakt. Dit boekje bestaat uit 26 pagina's met de mooiste foto's uit de familiefotoshoot. Ik stuur het binnen een aantal weken na de fotoreportage naar de klanten op. De foto's staan verder in een online map voorzien van een wachtwoord, waarmee klanten kunnen inloggen en hun fotoselectie aan mij kunnen doorgeven.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf Limburg: spontane fotoshoot bij kasteel Grasbroek
Logo Sjurlie.nl