Zakelijke fotoshoot voor psychologenpraktijk in Voerendaal

07.11.22

Bedrijfsreportage voor psychologen praktijk in Voerendaal

Onlangs mocht ik deze fotoshoot en zakelijke portretten verzorgen voor de therapeuten van psychologen praktijk Puur Jong in Voerendaal. Een paar weken eerder al kreeg ik de aanvraag via mail binnen en tijdens het eerste telefoontje bespraken we de wensen en bekeken we samen de website van de praktijk.

Puur Jong richt zich op therapie voor jonge mensen, er wordt onder andere gewerkt met behulp van gesprektherapie, EMDR en outdoorcoaching.

Mijn opdracht was vandaag het fotograferen van alle medewerkers op een semi informele wijze. Ik koos hiervoor een van de therapieruimtes waar een schuifpui was met mooi invallend daglicht. Vervolgens fotografeerde ik al therapeuten zittend en gebruikte hiervoor wisselende stoelen in diverse kleuren. Op een klein tafel voor de therapeut stalden we wat accessoires uit al naar gelang van het type therapie dat de persoon gaf. Zo zetten we de kleine houten poppetjes op een bijzettafeltje die gebruikt worden voor familieopstellingen en bij een therapeut legden we de bokshandschoenen neer die gebruikt worden voor de outdoor therapie.

Voor deel twee van de fotoshoot brachten we een therapiesessie met behulp van boksen maar ook met gebruik van een balspel in beeld.

Als laatste gingen we terug naar de praktijk en maakte ik een aantal overzichtsfoto's van de therapieruimtes, de wachtruimtes, maar ook van de accessoires die gebruikt worden tijdens de therapie met kinderen.

Ter afronding mocht natuurlijk een foto van het buiten aanzicht van de praktijk niet ontbreken. De foto's zullen worden gebruikt voor de website van de praktijk.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke fotoshoot voor psychologenpraktijk in Voerendaal
Logo Sjurlie.nl