Portretfotografie in het Vijverpark in Brunssum

11.10.21

Portretfotograaf Limburg: portretfoto's in het Vijverpark en bij het Open Lucht Theater in Brunssum

Onlangs mocht ik deze leuke jonge vrouw fotograferen. Ze boekte een mini portretshoot van een half uur bij mij en deze fotoreportage vindt op door de weekse dagen in Brunssum plaats. Daarom kozen we als locatie het vijverpark in Brunssum.

Samen wandelden we, nadat we onze auto's geparkeerd hadden vanaf het Lindeplein het Vijverpark in, terwijl ik in de tussentijd op zoek ging naar mooie fotogenieke achtergronden. Ik startte met een aantal foto's terwijl zij wandelde over een bruggetje over het water en daarna ging ze zitten de houten brug, al leunend tegen de balustrade.

Omdat ze een roze jasje aanhad, besloot ik daarna een aantal foto's te maken tussen de roze bladeren. Al wandelend kwamen we vervolgens uit bij het open lucht theater bij de kleine vijver. Tot mijn verbazing was het open lucht theater verbouwd en voorzien van mooie metalen poorten voorzien van roestige bladeren, die een mooie achtergrond vormden voor deze portretshoot. Omdat ik ook gek ben op het fotograferen van doorkijkjes, waren deze roestige bladeren al helemaal ideaal. Ze ging onder andere op een bruggetje zitten terwijl ik haar door de openingen van de poorten door fotografeerde.

Als laatste gebruikte ik de tribune van het openluchttheater als fotoshoot locatie, aangezien ik het grijze beton en het lijnenspel hierin erg fotogeniek vond. De tribune is bovendien sinds kort overdekt, wat ideaal is bij het maken van een fotoshoot tijdens regenachtig weer, wat hier in de herfst nogal eens voorkomt.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Portretfotografie in het Vijverpark in Brunssum
Logo Sjurlie.nl