Fotograaf in Limburg voor: Bedrijfsfotografie, bedrijfsreportages, websitefotografie, professionele food fotografie, zakelijk portret, websitefotograaf, fotograaf voor horeca, sfeerimpressie, fotograaf personeelsfeest, zakelijke fotoshoot.

Bedrijfsfotografie Limburg: sfeerimpressie hotel Fitz Roy Maastricht

Bedrijfsfotografie en zakelijk portret Maastricht: sfeerimpressie ten behoeve van website en social Media bij urban hotel Ritz Roy in Maastricht.

Gisteren mocht ik voor de 2e keer als bedrijfsfotograaf het hotelinterieur en food fotograferen bij hotel Fitz Roy in Maastricht. Dit onlangs gerenoveerde hotel, gelegen aan de Boschstraat heeft een hip interieur met veel groen accenten in Urban sfeer.

We startten de bedrijfsfotoshoot met een aantal grappige beelden van 2 modellen die op een van de hotelbedden sprongen en een kussengevecht hielden. Ik vervolgde mijn fotoreportage met het interieur van verschillende andere hotelkamer. Daarna bracht met een aantal modellen de binnentuin van het hotel in beeld, plus een aantal foto's van wijndrinkende modellen in de kamer van de "Route au Vin". 

Als laatste onderdeel maakte ik een aantal food foto's van gerechten die de kok ter plekke bereidde. De foto's van deze bedrijfsreportage zijn bedoeld voor de website van hotel Fitz Roy, maar ook voor promoties op onder andere Instagram en online boekingssites. Om die reden maakte ik als laatste een rondje in de buurt van de Boschsstraat om het Sfinxgebouw en de omgeving te fotograferen.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Website fotograaf Limburg: portret van een lifestylecoach in Geilenkirchen

Fotograaf Limburg: zakelijk portret van een Noorse lifestyle coach in Geilenkirchen

Afgelopen week was het prachtig weer voor het maken van een portret in de natuur. Deze Noorse dame, die momenteel in Geilenkirchen woont, benaderde mij voor het maken van een reportage voor het website. Zij gaat aan de slag als lifestyle coach, waarbij de klanten gaat adviseren omtrent beweging en voeding.

Aangezien zij een zeer sportieve vrouw is, die dagelijks samen met haar jachthond rent op de Teverse Heide, besloten we hier te starten met het maken van een aantal actiefoto's.

Ze nam hiervoor verschillende renoutfits mee en we startten met een aantal renfoto's in het mooie herstbos, daarna maakte ik een aantal portretten van haar met haar hond, tussen de mooie gele bloem in het veld. Hierdoor trok zij haar gele outfit aan.

Als afsluiting maakten we een aantal foto's waarbij zij bezig is met voeding. Ze nam hiervoor diverse kleurrijke groentes mee en bereidde een gezonde smoothie.

De foto's van deze zakelijke fotoshoot zullen binnenkort op haar nieuw te verschijnen website worden gepubliceerd.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Fotograaf Limburg: fotografie Kvinner bijeenkomst bij Villa Proosdij Klimmen

Fotograaf Limburg: bedrijfsfotograaf van netwerkgroep Kvinner bij Villa Proosdij in Klimmen


Gisterenavond mocht ik de zakelijke netwerkbijeenkomst fotograferen van damesnetwerk Kvinner bij Villa Proosdij te Klimmen. Sinds ongeveer een jaar ben ik lid van dit netwerk. Onlangs werden de groepen van de verschillende regio's in Limburg samengevoegd en daarom waren er gisteren veel nieuwe gezichten.

De netwerkbijeenkomst startte met een kleine borrel in de mooie tuin van Villa Proosdij. Aansluitend gingen alle dames per groep aan een lange tafel en werd het voorgerecht geserveerd. Zelf nam ik ook deel aan het netwerken, terwijl ik tussendoor een sfeerimpressie maakte van de pratende dames.

Na het voorgerecht en wat sparren met elkaar was het tijd om binnen tijdens het hoofdgerecht elkaar als groep te presenteren. Als afsluiting was er een presentatie van Janneke van Heugten van VIDM (vaker in de media), een platform dat het laagdrempelig maakt voor journalisten om in contact te treden met interviewkandidaten (waaronder ondernemers, die zich op deze wijze als expert kunnen presenteren in de media). 

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Fotograaf Maastricht: interieurfotografie en websitefotografie Urban hotel Fitz Roy

interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (14)

Websitefotograaf Maastricht: sfeerimpressie, interieurfotografie en food fotografie voor het nieuw te openen urban hotel Fitz Roy aan de Boschstraat


Afgelopen week mocht ik in samenwerking met James Robinson het interieur van een nieuw te heropenen hotel fotograferen. Het hotel is helemaal in urban style en werd de dag na de fotoshoot officieel geopend. Er werd met man en macht gewerkt om alles af te krijgen en zo nu en dan moest ik een beeld vanuit een andere hoek nemen of door een plant heen, omdat er werklui bezig waren of omdat iets nog niet helemaal klaar was. 

We startten met het maken van een aantal sfeerbeelden, waarbij we de hulp kregen van vrienden van de eigenaar, die model stonden als gasten, zo fotografeerde ik de lounge hoek, de voortuin met terras en de hotelreceptie. Aansluitend maakte ik nog een klein aantal foto's van de mooie hotelkamers en wat details opnames van de styling van de hotelkamers.

We eindigden met het fotograferen van een aantal prachtige gerechten van de kaart van Fitz Roy. De foto's worden gebruikt ter promotie van het hotel op social media en ter illustratie van de website.

 

interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (10)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (9)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (4)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (2)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (34)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (3)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (12)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (15)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (5)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (13)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (16)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (18)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (17)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (1)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (6)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (7)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (11)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (8)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (33)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (20)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (21)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (19)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (32)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (31)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (30)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (29)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (28)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (27)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (24)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (26)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (25)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (23)
interieurfotograaf websitefotgraaf Fitz Roy Maastricht (22)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Fotograaf Maastricht: bedrijfsportret bij Coffeelovers

zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (10)

Fotograaf Limburg: zakelijk portret in opdracht van Bollema Bewind bij Coffeelovers in Maastricht

Voor deze klant mocht ik een aantal jaren geleden al de bruidsreportage maken en start zij haar eigen bedrijf als bewindvoerder. In het kader hiervan spraken we af voor het maken een een zakelijke fotoshoot. Van te voren hebben gebeld en overlegd wat haar wensen waren en welke omgeving en kleding het beste bij de uitstraling van haar bedrijf zou passen.

Uiteindelijk kozen we ervoor om de bedrijfsreportage deels in het interieur van Coffeelovers te maken, waarbij we gebruik maakten van twee modellen, de potentiele klanten zouden representeren.
Na het maken van enkele beelden die gebruikt zullen worden ter promotie van haar zaak op sociaal media en haar website, vervolgende we het bedrijfsportret buiten met een aantal portret foto's en daarna een aantal spontane actiefoto's waarbij zij over de brug wandelt.

Ter afsluiting maakte ik van haar en haar gezin nog enkele spontane familieportretten op het Ceramique terrein. Een zakelijke fotoshoot op locatie duurt ongeveer een uur en levert 20 digitale bestanden naar keuze op die na de fotoshoot via mijn webstore kunt downloaden. Na plaatsing van je bestelling krijg je een email een link waarmee je de foto's die je gekozen hebt kunt downloaden.

Voor een zakelijke reportage kies je het liefst voor een licht en frisse omgeving, waar veel daglicht is. Uiteraard is het ook mogelijk een zakelijke reportage te laten maken bij je thuis of in de natuur. Een en ander is afhankelijk voor de klanten die je bedient.

zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (2)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (9)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (4)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (6)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (7)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (5)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (3)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages