Fotograaf in Limburg voor familiefotoshoots, spontane familiefotografie, familieportret, familiefotograaf, lifestyle familiefhoot in de natuur, gezinsfotograaf, familiereportage, fotoshoot gezin.

Groepsfotograaf Zuid Limburg: gezinsfoto's in Sint Geertruid

familiefotograaf Zuid Limburg familiefooshoot Sint Geertruid (1)

Origineel cadeau voor een huwelijksjubileum: geef een fotoshoot cadeau

Als fotograaf ben ik altijd blij als klanten mij mailen dat ik een weblog over hun familie fotoshoot mag schrijven. Zo mocht ik deze familie, die op vakantie was in Sint Geertruid fotograferen.

Omdat die dag niet zo'n heel goed weer was, maakten we een deel van de foto's onder de poort. Een mooie houten poort, die een ideale achtergrond vormde voor een landelijk familieportret. Samen sloten we de deuren van de zware poort en we decoreerden foto achtergrond met kistjes met rode appels.

Toen ik niet met de familiereportage begon, was het echter nog droog en dus konden mooi in de tuin van het vakantiehuis beginnen met een aantal spontane foto's van de verschillende gezinnen. Dit zou een behoorlijk groot familieportret worden, met een groot aantal deelnemers. Volwassenen, kinderen en zelfs een klein hondje moesten op de foto.

Het was een dag van zon en bewolking en ook een druppel regen. Omdat het nog vroeg is het jaar, was het weer natuurlijk niet zacht en stabiel. Dit losten we echter samen op. Naast alle kleinkinderen, wilden ook opa en oma samen apart op de foto als aandenken voor later.

Deze familie heeft gekozen voor een fotoshoot inclusief digitale bestanden, waardoor zij na de fotoshoot in hun persoonlijke fotomap een keuze konden maken uit een selectie van door mij bewerkte foto's. Klanten kunnen daarna hun fotokeuze downloaden om ze op hun pc op slaan. Daarna kunnen van er naar keuze afdrukken, canvasdoeken of fotoalbums van laten maken.

Daarnaast is in ieder familieportret ook een klein 10x15 cm album als aandenken inbegrepen. Een heel leuk cadeau voor opa en oma dus.

familiefotograaf Zuid Limburg familiefooshoot Sint Geertruid (7)
familiefotograaf Zuid Limburg familiefooshoot Sint Geertruid (6)
familiefotograaf Zuid Limburg familiefooshoot Sint Geertruid (5)
familiefotograaf Zuid Limburg familiefooshoot Sint Geertruid (4)
familiefotograaf Zuid Limburg familiefooshoot Sint Geertruid (3)
familiefotograaf Zuid Limburg familiefooshoot Sint Geertruid (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Fotograaf familie shoot Limburg: spontaan in de sneeuw

Familiefotograaf Limburg: spontane fotoshoot van een gezin spelend in de sneeuw op de Brunssummerheide

Dit is mijn eerste fotoshoot in de sneeuw in bijna 10 jaar! Ik reed een beetje met gemengd gevoelens naar het bos, omdat ik dacht dat het waarschijnlijk niet mooi zou zijn. Op de weg en in de wijk lag immers nauwelijks sneeuw.

Op de Brunssummerheide aangekomen, was het daar een prachtig winterwonderland. De sneeuw bleef liggen, de kinderen konden op de slee en maakten zelfs een sneeuwpop. Superleuk was dat hun moeder een tas vol met kleurrijke mutsen en sjaals bij zich had, die zorgden voor een prachtig contrast met de sneeuw en waarmee zelfs de sneeuwman konden aankleden. Zijn neus werd een pen en zo gingen de kinderen samen op de foto met hun sneeuwpop.

Mijn persoonlijke favoriet is de foto van de twee kinderen op de slee in de besneeuwde heide, met een prachtig uitzicht op het glooiende besneeuwde landschap.

Wil je ook zo'n mooi familieportret in de sneeuw ? Boek het dan vandaag nog. Ik heb morgen nog ruimte in mijn agenda om jullie te fotograferen.

Van deze familiereportage wordt weer een mooi mini fotoalbum gemaakt als aandenken. Deze foto's kun zowel als afdruk als als digitaal bestand worden besteld via mijn online fotowebshop.

Foto's in de sneeuw worden zoals je kunt zien het mooist wanneer je een kleurrijke outfit draagt. Wit of zwart doet het niet zo goed in een besneeuwd landschap. Maak dus snel een afspraak voor ook zo'n romantische sneeuwreportage.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Familie fotograaf Valkenburg: familiefotografie bij Chateau Sint Gerlach

familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (22)

Familiefotografie Chateau Sint Gerlach: spontane familie fotoshoot in het park

In oktober mocht ik dit leuke familieportret maken in de omgeving van het mooie Chateau Sint Gerlach. Als fotograaf word ik vaak benaderd voor het maken van een familie fotoshoot in de natuur, wanneer families hier samenkomen in Zuid Limburg.

Vaak zijn de kinderen uitgewaaid door het hele land (of ze wonen zelfs in het buitenland) en een keer per jaar komen ze dan bij elkaar. Zo'n situatie is dan ideaal voor het maken van een mooi familieportret ter herinnering.

Samen met ouders, grootouders en de kleinkinderen maken we dan al wandelend door het park en de omgeving spontane foto's.

Andere gelegenheden waarvoor families vaak een familiereportage bij mij boeken in Limburg is voor een 25, 30, 40 of 50 jarig huwelijksjubileum. Dit wordt dan eventueel gecombineerd met foto's van het familiefeest.

Van iedere familiereportage ontvangen klanten achteraf een mini fotoalbum met 26 pagina's per post. Daarnaast is het mogelijk om van je familieportret fotoafdrukken, canvasdoeken en andere afdrukken te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk digitale bestanden te bestellen. Dit kan door pakket B te boeken, maar ook door achteraf van pakket A naar B te upgraden.

Een familieportret kun je het hele jaar door laten maken, zolang het maar niet regent. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je de kleding op elkaar afstemt, bijvoorbeeld tijdens een herfst fotoshoot in mooie herfsttinten zoals olijfgroen, okergeel en donkerrood. Stem het tijdstip van je fotoshoot altijd af op de slaaptijden van eventuele kleine kinderen. 

familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (23)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (2)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (13)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (4)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (16)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (19)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (20)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (18)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (17)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (14)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (12)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (11)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (10)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (5)
familiefotograaf Limburg familiefotoshoot spontaan (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Familiefotoshoot spontaan in een herfstbos in Landgraaf

Fotograaf Limburg: spontane familiefotografie van een leuk gezin in een herfstbos in Limburg

Op een zonnige zaterdagmiddag maakte ik deze gezinsfoto's van ouders met hun kinderen en aanhang in het bos in Landgraaf.
Omdat dit gezin aan de rand van het bos woont, konden we te voet vanaf thuis naar de fotolocatie wandelen voor het maken van familieportretten.

Ik startte de fotoshoot zoals altijd met het maken van een groepsportret en fotografeerde daarna de ouders samen, de kinderen samen en de vervolgde de fotoreportage met een portret van moeder en dochter en vader en zoon.

Meer na het einde toe kwam ik in een prachtig stuk bos met hoge naaldbomen met kale stammen, waardoor prachtig het tegenlicht van de laagstaande zon scheen. Hier maakte ik nog een aantal foto's van van het gezin en ik rond de familiereportage af met een een foto op een houten hek op het wandelpad.

Als familiefotograaf fotografeer ik veel gezinnen die in Limburg op vakantie zijn. Een mooie reden van familiefoto's is vaak een familie reunie, of een huwelijksjubileum. Omdat kinderen vaak door het hele land verspreid wonen is de vakantie in Limburg dan vaak een moment dat iedereen samen komt. Een perfect moment om de hem familie samen professioneel te laten fotograferen.

Na de fotoreportage zet ik de foto's online in een beveiligde omgeving, van waaruit de familie een bestelling kan plaatsen voor foto afdrukken of digitale bestanden. Daarnaast maak ik van iedere familiefotoshoot in een mini album dat ik na afloop naar de klanten opstuur.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Fotograaf Limburg: spontane groepsfoto's in de natuur van Brunssum

Fotograaf Limburg: spontaan groepsportret op de heide bij ondergaande zon

Twee bruiloften, drie babyfotoshoots, een zakelijkportret en een familieportret en daar ben ik erg trots op. Voor deze twee gezellige zussen mag ik al sinds de prille start van mijn bedrijf fotoreportages maken.

Deze fotoreportage is bedoeld als verrassing voor hun ouders en ik heb deze week een mailtje gekregen dat deze er super blij mee waren. Om deze reden heb ik ook even gewacht met het publiceren van de foto's, anders zou de verrassing immers weg zijn.

Deze fotoreportage maakten we op een mooie zomeravond op de Brunssummerheide, bij een prachtige ondergaande zon. Ik startte zoals altijd met groepsportretten en ging daarna verder met individuele foto's per gezin en foto's van de kinderen apart.

Mijn favoriete plek voor het maken van foto's is daarbij altijd de grote naaldboom met de afhangende tak. Deze tak fungeert als een soort van schommel en kinderen vinden dit altijd erg leuk.

Ook van dit familieportret heb ik weer een fotoalbum gemaakt, dat ik naar de klanten verzonden heb. Wil jij ook een mooie familiefotoshoot laten maken ? Aarzel niet en boek hem nu. De herfst is een prachtige tijd voor het maken van familiefoto's.

Zelf wanneer de bomen al kaal zijn, kun je prachtige gezinsfoto's buiten maken, het licht is in de winter heel bijzonder door de laagstaande zon.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten