Fotograaf in Limburg voor familiefotoshoots, spontane familiefotografie, familieportret, familiefotograaf, lifestyle familiefhoot in de natuur, gezinsfotograaf, familiereportage, fotoshoot gezin.

Familiereportage Limburg: groepsportret bij zonsondergang in Epen

Fotograaf Limburg: spontaan familieportret in het heuvelland van Epen

Afgelopen zaterdag mocht ik deze leuke familie fotograferen in de tuin van hun vakantiehuis in Epen. De familie bestaande uit, ouders, kinderen en kleinkinderen was samen op vakantie in Zuid Limburg. Rond zes uur arriveerde ik bij het mooie vakwerkhuisje, waar de familie samen in de tuin zat.

Als achtergrond voor dit spontane groepsportret kozen we de tuin met de appelbomen en het schapenhok. De mooie ondergaande zon zorgde voor prachtig tegenlicht tijdens de fotoshoot.

Bij een familiereportage begin ik altijd met een groepsportret. Daarna ga ik verder met het fotograferen van ieder gezin apart en daarna, maak ik portret van de kinderen en de kleinkinderen. Ook ieder stel zet ik samen op een romantische manier op de foto.

Van een familie fotoshoot krijgt de familie een mini fotoalbum dat door mij zorgvuldig wordt samengesteld.

Een fotoshoot van je familie is een leuke manier om een herinnering aan je vakantie in Limburg te hebben, maar ook leuk als cadeau voor je ouders voor bijvoorbeeld een 25-30 of 40 jarig huwelijk. Tijdens een familieweekend zijn vaak alle kinderen bij elkaar, wat het tot een uitgelezen mogelijkheid maakt voor een gezinsfotoshoot.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Familiefotograaf Limburg: spontane gezinsfotoshoot in Maastricht

Fotograaf Limburg: spontane familiefotoshoot op een warme ochtend langs de Maas nabij Ceramique

Soms heb je het geluk dat je als fotograaf de bruidsreportage, maar daarna ook weer een familieportret mag maken.

Deze fotoshoot was eigenlijk bedoeld voor een aantal zakelijke portretten en na afloop combineerden we dit nog met een aantal spontane foto's van het gezin en een aantal losse portretten van de kinderen.

Het was erg warm en droog die ochtend in Maastricht, terwijl het pas 10 uur was, maar gelukkig zie je daar niets van terug op dit leuke familieportret.

Bekijk hieronder een aantal foto's uit de familiefotoshoot die ik afgelopen week maakte.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Familiefotograaf Limburg: spontane familiefoto's in de natuur van Brunssum

fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (8)

Fotograaf Limburg: spontaan familieportret in de natuur van de Brunssummerheide

Enige tijd geleden ontving ik een telefoontje of ik een fotoshoot van haar gezin wilde maken. Het gezin komt uit Noord Limburg en wij ontmoetten elkaar op de Brunssummerheide.
Het was een prachtige warme avond met een mooie ondergaande. Een ideale lichtsituatie voor een familiefotoshoot.

Al wandelend maakten we de fotoreportage, met prachtig tegenlicht, in de heide maar ook tussen de naaldbomen. Ik startte met een groepsportretten en maakte daarna ook een aantal individuele portretten en een aantal beelden van de ouders en de zonen samen.

In de nabewerking van deze gezinsreportage koos ik voor warme tinten en zette ik een aantal familiefoto's om naar zwart wit.

Van iedere familiereportage ontvangt de klant een mini album dat door mij wordt samengesteld. Daarnaast is het mogelijk online afdrukken te bestellen van je fotoreportage (wanneer je voor reportage A kiest) of digitale bestanden naar keuze te downloaden (wanneer je voor reportage B kiest). Je ontvangt dan 20 digitale bestanden waarmee je zelf afdrukken naar keuze kunt laten maken van je familiefotoshoot.

Ieder jaargetijde is geschikt voor het maken van een mooi familieportret. Het voordeel van de heide is, dat het er altijd groen is, zomer en winter.
Een bijzonder mooi jaargetijde voor familiefotografie is de herfst. Wanneer je kleding in herfsttinten draagt combineert dit prachtig met de kleuren van de bomen.

Als familiefotograaf werk ik steeds op locatie, ik heb dus geen fotostudio. Je kunt mij boeken en ik kom dan naar een locatie of bos naar keuze in de omgeving.
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (3)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (13)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (5)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (12)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (11)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (10)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (9)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (7)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (6)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (4)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (2)
fotograaf Limburg familiefotoshoot familiefotografie (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Familiefotografie Limburg: gezinsfotoshoot in een huis in aanbouw

familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (10)

Familie Fotoshoot Limburg: fotoreportage van een mooi gezin bij hun nieuwbouw woning

 

Afgelopen zomer mocht ik dit een portret maken van dit mooie gezin. De man gaf zijn vrouw deze fotoreportage cadeau voor haar verjaardag.

We spraken af op een mooie zomerdag in juli spraken we af voor het maken van de familiefoto's bij hun in aanbouw zijnde woning in Wijnandsrade. Het was voor mij de eerste keer dat ik op zo'n locatie fotografeerde dus het was een beetje experimenten met wat mooie achtergronden zouden zijn.

Zo maakten we een aantal familiefoto's in raamkozijnen die in de woning stonden en ging het hele gezin op een steiger zitten. Daarna moest ik er aan geloven ging ik de hoge losse trap op naar de 2e verdieping, daar maakten we nog een aantal foto's van het gezin in de in aanbouw zijnde slaapkamers.

Ondanks de ongewone fotolocatie vond ik het resultaat erg grappig. Voor op de foto's bij de bouwkeet met het blauw, met uitzicht op het huis spraken mij als fotograaf zelf bijzonder aan.

Wil jij ook een fotoshoot van je gezin of familie op een bijzonder locatie ? Wacht niet te lang het het boeken van je fotoshoot, het wordt nu weer langzaam voorjaar en mijn agenda begint vol te stromen.

Een verjaardag, een 25, 40, 50 of jarig huwelijk of een familiedag zijn mooie gelegenheid voor het plannen van een fotoreportage van het hele gezin of de complete familie.

Bij iedere fotoshoot wordt een 10x15 cm mini fotoalbum geleverd, dat je als aandenken in je tas kunt meenemen.

familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (2)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (3)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (9)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (4)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (8)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (5)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (7)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (6)
familiefotoshoot Limburg familieportret op een bouwplaats (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Familiefotografie Limburg: spontane familiereportage op de zandvlakte

Familiefotograaf Limburg: spontane familiefoto's gemaakt bij de Rode Beek en op de zandvlakte

Een leuke familie fotoshoot bij zonsondergang dit keer. Moeder kreeg van haar dochter een fotoshoot voor het gezin kado.

Op een warme maandagavond spraken we af bij de Rode Beek. We startten op het mooie houten bruggetje en daarna gingen de kinderen nog samen in de Rode beek staan voor een aantal spontane kinderportretten.

Samen met hun zusje en nichtje wandelen ze over de brug. We hadden bijzonder veel plezier, vooral ook omdat de kinderen zo heerlijk lachten en het zo leuk vonden om samen op de foto te gaan.

We zetten de fotoshoot voort bij de heuvels en daarna op de zandvlakte. De zon was inmiddels onder gegaan en dit gaf mooi licht aan dit familieportret.

Hieronder een aantal familieportretten uit de fotoreportage

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten