Feestfotograaf Limburg: sweet sixteen party bij de Boschmolenplas in Panheel

02.02.19

Feestfotograaf Limburg: sweet sixteen party bij de Boschmolenplas in Panheel

Afgelopen zaterdag mocht ik als fotograaf een sfeerreportage maken van een echte sweet sixteen party. Het was voor mij de eerste keer dat ik een dergelijke foto opdracht had. Voor dit feest was echt groots uitgepakt. Zo waren er verschillende canvasdoeken aan de muren met daarop een fotoshoot van de jarige, er was een prachtig taartenbuffet met een grote taart met een kroon er op, er waren cakepops, dougnuts en cupcakes. Daarnaast was er een dj en een sponsorwall waar alle gasten tegen gefotografeerd werden.Bij binnenkomst was er voor iedere gast een roze glaasje champagne en voor de jonge gasten was er alcoholvrije champagne. Nadat iedereen de jarige gefeliciteerd had en alle kadootjes in ontvangst waren genomen werd er gezellig geborreld. Ik wandelde rond en maakte spontane foto's van lachende en dansende mensen.

Om half 10 was er een verrassing van voor de jarige georganiseerd in de vorm van een optreden van Famke Louise. Dit werd door alle meiden vol enthousiasme ontvangen. Samen met Famke stonden ze op het podium, dansten, zongen en uiteraard werden er vele foto's en filmpjes gemaakt.

Na het optreden ging het feest verder met veel dansend en zingende mensen. Omdat half 12 zat mijn opdracht als feestfotograaf er op en nam ik afscheid van de jarig een haar ouders.

De foto's van deze sweet sixteen party zijn door mijn geselecteerd en individueel nabewerkt, waarna ze zijn doorgezonden naar de ouders als aandenken aan de super leuke feestavond.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Feestfotograaf Limburg: sweet sixteen party bij de Boschmolenplas in Panheel
Logo Sjurlie.nl