Bedrijfsfotografie Maastricht: sfeerimpressie bijeenkomst communienetwerk Limburg bij TM

19.02.19

Fotograaf Maastricht: sfeerimpressie van de bijeenkomst van Communicatienetwerk Limburg bij Toneelgroep Maastricht

Afgelopen dinsdag was er wederom een netwerkbijeenkomst van Communicatienetwerk Limburg, waar ik als fotograaf een sfeerimpressie van mocht maken.

Dit keer was als locatie gekozen voor Cafe Zuyd langs de Maas. De bijeenkomst startte als altijd gezellig met soep en broodjes en even met elkaar praten. Daarna was het tijd om de winterjas aan te trekken, want we gingen naar buiten voor een "customer journey" bij Toneelgroep Maastricht, onder leiding van Serve Hermans. Eerst werd iets verteld over de Toneelgroep Maastricht en hun nieuwste toneelstuk "Noem het maar liefde". Dit gebeurde buiten bij de warmte van de vuurkorven.

We vervolgden onze oute in de parkgarage van Plein 1992, waar we spraken over klantbeleving (en wat een parkeergarage hiermee doet) en aansluitend gingen we terug naar Cafe Zuyd naar de garderobe, waar onze jassen aangenomen werden, achteraf bleek dit een onderdeel van het spel te zijn en mocht iedereen na in de rij te hebben gestaan zijn jas weer van de kapstok pakken :-).

Daarna was het tijd voor wat ik het leukste gedeelte vond, we gingen naar de theaterzaal, waar werd gediscussieerd over het in kaart brengen van klanttypes voor de verschillende toneelstukken en hoe je je ideale klant bereikt.

Ter afsluiting werd er door twee acteurs een scene gespeeld uit het stuk "Noem het maar liefde". Daarna was er weer tijd om gezellig te borrelen met de leden van het netwerk.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Maastricht: sfeerimpressie bijeenkomst communienetwerk Limburg bij TM
Logo Sjurlie.nl