Fotograaf Valkenburg: spontane familie fotoshoot bij Par'course

21.10.19

Familiefotograaf Limburg: spontane zussen fotoshoot bij Par'course in Valkenburg

Onlangs mocht een ik hele leuke zussen fotoshoot maken in opdracht van een voormalige bruid. Zij wilde haar man verrassen met een spontane fotoreportage van zijn zussen en uiteraard zette ik haar zelf ook op de (groeps) foto.

We spraken af op een mooie herfstdag in Valkenburg bij Par'course. De dames hadden zich perfect gekleed in mooie herfsttinten en we begonnen met wat portretten van de zussen samen tegen de muren van het Blacklabel hotel. Samen wandelen we over het terrein terwijl we hier aan daar wat foto's maken, ook van iedere zus apart.

Het mooie van Par'course vind ik dat het een mix is van architectuur, materialen als hout en steen, maar ook groen. Dit maakt het tot een super leuke foto locatie voor alle jaargetijden.

We wandelden tussendoor ook nog even richting het bos, waar ik op een bospad in herfstkleuren nog wat foto's maken van de dames. Uiteraard maakte ik ook nog de klassieke, altijd leuke: bladeren-gooi-foto. Deze is doet het altijd goed bij kinderen, maar is zeker niet minder leuk bij volwassenen.

De foto's mochten nu pas online, omdat het een kado was om hun huwelijksdag te vieren (die ik destijds ook mocht fotograferen). Van de foto's zal ik als aandenken ook nog een mini album maken. Dit mini foto album is inbegrepen bij iedere fotoshoot en is leuk om mee te nemen in je handtas, om vrienden en familie snel jouw fotoreportage te laten zien.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Valkenburg: spontane familie fotoshoot bij Par'course
Logo Sjurlie.nl