Kinderfotografie, kinderfotograaf, fotoshoot kind, kinderportret, kinderreportage. Zwangerschapsfotograaf, zwangerschapshoot, fotoshoot zwangerschap, babyfotograaf, babyfotografie, newbornshoot, newborn fotograaf, babyreportage, babyfotograaf.

Kinderfotografie Limburg: spontane kinderfotoshoot in de natuur

kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (1)

Kinderfotograaf Zuid Limburg: spontane kinderfotoshoot oftewel kinderportret in het bos

 

Deze kinderreportage maakte ik op een ijskoude zaterdagmiddag in het Schutterspark in de Brunssum. We startten de fotoshoot in het bos tussen de gevallen blaadjes, vlakbij het treintje. Een broer met zijn zusje, samen al spelend in het bos.

Zusjelief, een superschattig meisje om kinderportretten van de maken, was eerst niet zo heel enthousiast, er werden wat traantjes gelaten, maar met goede hulp van haar broer, lukte het eindelijk toch om er een mooie kinderfotoshoot van te maken.

Deze kinderfotografie is bedoeld als cadeau voor oma. We eindigden de kindershoot met een aantal portretten van broer en zus die samen langs de vijver naar de eendjes kijken.
kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (8)
kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (3)
kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (6)
kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (2)
kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (5)
kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (7)
kinderfotografie kinderfotograaf kinderportret (4)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotografie Blog Awards 2017

Newborn reportage oftewel newborn shoot aan huis in Limburg

Babyfotograaf Limburg: Babyreportage, babyfotoshoot oftewel newbornshoot in Zuid Limburg

Als fotograaf in Limburg, maak ik ook regelmatig babyportretten, vaak komen deze opdrachten voort uit de huwelijken die ik fotografeer, maar soms weten jonge ouders mij ook via google te vinden.

Zoals dit leuke gezin in Brunssum, waarvan ik de 3 maanden oude dochter mocht fotograferen. Een babyfotoshoot maak je het best wanneer je zoon of dochter maximaal 2 weken oud is. Dit keer had ik echter een iets oudere baby voor de camera, maar daarom niet minder leuk.

We maakten portretten van de ouders samen met hun baby, maak ook babyfoto's van de kleine alleen in de kinderkamer, in haar babybedje tussen haar schattige beertjes.

Ik een fotoreportage van een baby maak ik het liefst met natuurlijk licht, bijvoorbeeld het licht dat invalt via het raam. Van deze newborn reportage wordt een mini babyalbum gemaakt. Ook hebben de ouders van de de newborn shoot de digitale bestanden besteld.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotografie Blog Awards 2017

Baby fotoshoot Limburg: fotoshoot baby aan huis in Roermond

Baby fotoshoot Limburg: lifestyle babyfotografie aan huis in Roermond

Eerst de bruidsreportage, toen een zwangerschapsfotoshoot en nu een newborn shoot aan huis in Roermond.

Een babyreportage is altijd een hele leuke opdracht om te verzorgen. Newborn fotografie vraagt om wat tijd, maar het resultaat is altijd super.

We begonnen deze babyreportage in de woonkamer op een schattig bankje, waar mooi natuurlijk licht op viel. Wanneer je tijdens de fotoshoot een baby gaat omkleden loop je wel wat risico op wat gehuil, maar ik vind het altijd ontzettend leuk om kindjes in verschillende setjes kleding te fotograferen maar b.v. ook met een alleen broekje aan, zodat je die schattig mollige armpjes en beentjes ziet.

Vanuit de woonkamer ging de baby fotoshoot verder in de schattige babykamer, het kinderbedje, de wieg en op het verschoonkussen. Ondertussen maakte ik ook verschillende foto's van de schattige accessoires op de babykamer, zoals een hanger met de babynaam, een gehaakt hartje en een plankje met schattige houten vogeltjes.

Ter afronding van deze babyshoot vond ik het leuk nog wat foto's van de ouders met de baby te maken en als afsluiting maakten we om de hoek in het stadspark van Roermond een aantal foto's van de kleine baby in een berenpakje tussen de herfstblaadjes en bij papa en mama op de arm.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger, Baby's, kinderen & Zwanger

Fotografie Blog Awards 2017

Fotograaf doop Limburg: doopreportage in de kerk van Bemelen

doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (14)

Doop fotograaf Limburg: fotoreportage van een doopsel in de kerk in Bemelen.

Van dit leuke stel mocht ik een paar jaar geleden ook aan de bruidsreportage maken en nu boekten zij mij afgelopen zondag voor de doop van hun zoon in de kerk in Bemelen.

Een doop reportage is net als een trouwreportage een journalistieke fotoreportage, waarbij het gaat om unieke momenten en mooie emoties va deze katholieke traditie. Zo maakte ik foto's van mooie details zoals de doopkaars, het doopvont en het zalven van de baby.

Wat vooral erg leuk was tijdens het maken van deze doopfoto's was de aanwezigheid van de vele kleine kinderen die met open mond naar het ritueel zaten te kijken.

Iedereen had plaatsgevonden op stoelen op het altaar toen de ceremonie startte met het overgieten van het hoofdje van de baby met water, het zalven het hoofdje, de zegen en het opleggen van het witte doek.

Na afloop van de doopfotografie maakten we nog een groepsfoto in de kerk en een aantal foto's van de ouders met de dopeling en de overige kinderen rondom de het mooie kerkje.

doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (8)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (9)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (13)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (10)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (18)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (17)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (16)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (15)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (11)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (12)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (3)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (7)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (1)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (2)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (4)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (6)
doopreportage fotograaf doop kerk Bemelen Limburg (5)

Fotografie Blog Awards 2017

Fotograaf Limburg: fotoshoot zwangerschap op de Brunsummerheide

Fotograaf Limburg: spontane zwangerschapsreportage in de natuur van de Brunssummerheide

Vorig jaar mocht ik de de bruidsreportage van dit leuke stel uit Roermond maken en nu kwamen zijn naar Brunssum voor het maken van spontane zwangerschapsreportage. Een reportage van je bolle buik is een leuke herinnering aan je zwangerschap.

Het is mooi om zowel samen als alleen op de foto te gaan. De natuur is hiervoor een ideale omgeving. Je kunt samen wandelen of ergens zitten, waardoor er spontane portretten ontstaan.

Je kunt kunt een zwangerschapsfotoreportage leuk combineren met een fotoshoot van jullie pasgeboren baby. Dit kun je mooi laten verwerken tot een album van je newborn reportage en je zwangerschap. Bij mijn prijslijst bied ik een leuke combi aan van een half uur zwangerschapsfotografie in de natuur en een spontane journalistieke babyfotoshoot aan huis.

Mensen vragen via de mail incidenteel of ik bij het maken van een babyfotoshoot accessoires mee kan brengen. Ik heb echter bewust geen accessoires aangeschaft. Het is namelijk veel mooier om je pasgeboren baby in zijn haar babykamer, met eigen spulletjes (beertjes, dekentjes, etc.) te fotograferen. Zo wordt iedere babyreportage uniek en persoonlijk.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotografie Blog Awards 2017