Horeca fotograaf Limburg: bedrijfsreportage Dalauro Bed and Breakfast

23.11.18

Horeca fotograaf Limburg: sfeerimpressie van het 10 jarig bestaan van Bed and Breakfast Dalauro in Eyserheide

Afgelopen weekend mocht ik voor foto's maken van het diner en het ontbijt in het kader van het 10 jarig bestaan van Bed and Breakfast Dalauro. Ik mocht eerder dit jaar al een fotoreportage maken van de gastenkamers en de algemene ruimtes ten behoeve van de nieuwe website die binnenkort online gaat. Afgelopen weekend was er dus een speciale gelegenheid voor een fotoshoot. Rob en Laura hadden hiervoor een heel weekend een groep vaste gasten van de B&B uitgenodigd.

Terwijl Rob en Laura druk bezig waren met het voorbereiden van het diner in de keuken en het dekken van de tafel, zaten alle gasten gezellig in de woonkamer met het elkaar te praten. Vanaf een afstandje maakte ik wat spontane portretten en sfeerfoto's van de gasten. Ik ging verder met mijn bedrijfsreportage toen het gezelschap aan tafel ging en Rob en Laura hun nieuwe plannen voor de B and B aankondigden. Aansluitend was er een toost op de afgelopen 15 jaar en daarna werd de eerste gang van het diner opgediend.

Op zondag ochtend was ik de tweede keer present voor fotografie van het ontbijt. Ik maakt een aantal foto's van de gasten aan tafel, maar ook close ups van de producten en van Rob die in de keuken het brood aan het snijden was.

De fotoreportage van de bed and breakfast zal worden gebruikt voor de nieuwe website van Dalauro maar ook voor promotie via social media. Met deze zakelijke fotoshoot ben circa 1,5 uur bezig geweest. Rob en Laura gaven hier de voorkeur aan, gezien het leuk is de locatie te laten zien wanneer er ook gasten zijn. Tijdens de eerdere fotoshoot maakten we namelijk enkel foto's van de vernieuwde kamers en over ruimtes zonder dat er gasten aanwezig waren.

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Horeca fotograaf Limburg: bedrijfsreportage Dalauro Bed and Breakfast
Logo Sjurlie.nl