Fotograaf Maastricht: interieurfotografie en websitefotografie Urban hotel Fitz Roy

16.08.18

Websitefotograaf Maastricht: sfeerimpressie, interieurfotografie en food fotografie voor het nieuw te openen urban hotel Fitz Roy aan de Boschstraat

Afgelopen week mocht ik in samenwerking met James Robinson het interieur van een nieuw te heropenen hotel fotograferen. Het hotel is helemaal in urban style en werd de dag na de fotoshoot officieel geopend. Er werd met man en macht gewerkt om alles af te krijgen en zo nu en dan moest ik een beeld vanuit een andere hoek nemen of door een plant heen, omdat er werklui bezig waren of omdat iets nog niet helemaal klaar was. 

We startten met het maken van een aantal sfeerbeelden, waarbij we de hulp kregen van vrienden van de eigenaar, die model stonden als gasten, zo fotografeerde ik de lounge hoek, de voortuin met terras en de hotelreceptie. Aansluitend maakte ik nog een klein aantal foto's van de mooie hotelkamers en wat details opnames van de styling van de hotelkamers.We eindigden met het fotograferen van een aantal prachtige gerechten van de kaart van Fitz Roy. De foto's worden gebruikt ter promotie van het hotel op social media en ter illustratie van de website.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Maastricht: interieurfotografie en websitefotografie Urban hotel Fitz Roy
Logo Sjurlie.nl