Bedrijfsreportage voor studiebegeleiding StructuLeer

14.05.18

Bedrijfsfotograaf voor de website en folders van studiebegeleiding Structuleer


Afgelopen week mocht ik een zakelijk portret maken van Eveliene voor de nieuwe website van haar bedrijf Structuleer. Deze bedrijfsreportage maakte in thuis in verschillende woningen in Doenrade, met een aantal leuke kinderen die model wilden staan.

Eveliene Smeets is een een 25-jarige docente Nederlands op de vrije school van Maastricht. Een enorme passie en enthousiasme voor onderwijs en jongeren is wat haar kenmerkt.

Eveliene weet dat je niemand kunt dwingen om te leren; je kunt enkel de leeromgeving zo aanpassen dat iemand in staat is om te leren. Daarom heeft zij de studiebegeleiding StructuLeer opgericht. Deze studiebegeleiding heeft een uniek concept: de leerlingen komen namelijk niet naar haar, in een geconstrueerde leeromgeving om te studeren. Nee, zij komt naar de leerlingen toe! Thuis creëert zij een leeromgeving die precies is aangepast op de leerbehoeften van de leerling. Daarbij wordt iedereen betrokken die met de leerling verbonden is.

StructuLeer pakt op een brutaal, eerlijke manier precies de hulpvraag aan van het gezin dat met StructuLeer aan het werk gaat. Effectief en doelgericht is zij de leerling van dienst om de verantwoordelijkheid te nemen die genomen moet worden om het doel te bereiken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsreportage voor studiebegeleiding StructuLeer
Logo Sjurlie.nl