zwangerschapsfotograaf Limburg

Fotoshoot zwangerschap in de natuur in Limburg

Zwangerschapsfotoshoot 

Een mooie herinnering aan een speciale fase uit je leven

 

Wat is het beste tijdstip om een fotoshoot van je zwangerschap te laten maken ?

De ideale periode voor zwangerschapsfotografie is rond de 34e - 35e week wanneer je zwangere buik mooi rond is. Het is mooi om zowel foto's van de blote buik als een bedekte buik te maken, bijvoorbeeld met mooie zwangerschapskleding, of bedekt met een sjaal of stof. Ook is het leuk om al babyaccessoires mee te brengen om te gebruiken tijdens de zwangerschapsreportage.


De beste locatie voor een zwangerschapsreportage

De keuze van je locatie is persoonlijk. Sommige klanten kiezen voor de natuur, anderen voor thuis. Wil je ook foto's van je blote buik of met alleen een sjaal om, neem dat outfits mee om te wisselen. Persoonlijk houd ik van spontane, romantische foto's in de natuur. Dat kan het hele jaar, in de winter is het qua licht het beste tussen 10.00-15.00 uur. In de zomer in de ochtend en na
17.00 uur, een ondergaande zon is prachtig voor foto's.


Welke kleding draag je tijdens een fotoshoot van je zwangerschap

Je kunt verschillende outfits meenemen, strakkere truitjes, die het accent op je buik leggen zijn erg mooi. Ga bij voorkeur voor zachte kleuren, geen zwart. Ton-sur-ton is erg mooi. Ook kleuren die bij het geslacht van de baby horen kunnen mooi zijn. Een grote sjaal of mooie lingerie kan ook heel mooi zijn. Samen met je papa en broertjes of zusjes de fotoshoot van je zwangerschap maken

Natuurlijk is het ook leuk om de rest van het gezin bij de fotoshoot van je zwangerschap te betrekken. Zorg in dat geval voor matchende kleding, in maximaal 3 verschillende kleuren, bij voorkeur zonder motieven.

Huisdieren, b.v. de hond of wellicht zelfs je paard (wanneer je dat hebt) zijn ook erg leuk om bij de fotoshoot te betrekken.

Bekijk fotoshoots van zwangerschappen in mijn portfolio

Neem contact op
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties