bedrijfsfotografie zakelijke reportage Limburg

Zakelijke fotografie in Limburg

 

Want een website is pas af met professionele foto's van jou en je product 

Je ziet het vaak op websites; er wordt veel tijd besteed aan een mooi design, maar de fotografie wordt zelf gedaan. Gevolg: onprofessionele foto's met weinig scherpte en contrast of er wordt gebruik gemaakt van kille, cleane stockfoto's. Wist je dat klanten direct zien wanneer je gebruik maakt van een stockfoto en dat dat het vertrouwen in je bedrijf of dienst vermindert ?

Wat ik lever bij een zakelijke fotoshoot

Sfeerbeelden vanuit unieke standpunten | Details foto's van interessante stylingselementen | Frisse, heldere foto's met optimaal gebruik van (dag) licht | Contrastrijke, scherpe foto's die perfect zijn nabewerkt | Foto's die sfeer van de zaak tonen eventueel met gebruik van figuranten en personeel | Foto's die zowel de situatie overdag als 's avonds laten zien | Foto's van gerechten (foodfotografie) | Gebruik van bestaand licht in plaats van flits licht voor een optimale sfeer 

Welk deel van de dag is het meest geschikt voor een zakelijke reportage ?

Afhankelijk van jullie wensen bepalen we samen het tijdstip voor jullie bedrijfsreportage. Dit kan zowel door de weeks overdag, 's avonds of in het weekend zijn, afhankelijk van jullie wensen.

Werkwijze & tips bedrijfsfotografie

Zakelijke fotografie in de vorm van een sfeerimpressie van je zaak (winkel of horecagelegenheid)

De sfeer van je zaak wordt op een mooie frisse manier vastgelegd zowel met overzichtsfoto's als details. Het beeld wordt compleet met een aantal goede portretten van jou en je eventuele medewerkers. Bekijk voorbeelden van zakelijke fotografie in mijn portfolio:


Deze foto's zijn zeer geschikt voor gebruik op websites, reclame, folders, banners, tijdschriften en andere doeleinden. Alle prijzen op basis van offerte en afhankelijk van je wensen en locatie.  

De voorbereiding van een zakelijk portret

Aan de hand van het ontwerp van jullie website maken we eerst een plan wat we gaan vastleggen, welke sfeer het moet uitstralen, etc cetera. Indien nodig zorgen we voor modellen, waarmee bepaalde zaken in scene zetten (bijvoorbeeld het serveren van een lunch of mensen die met elkaar in gesprek zijn op een terras). Zo loop je nooit het probleem dat je geen toestemming hebt voor het gebruik van de foto's.

Kosten websitefotografie

Klik hier voor reportageprijzen. Fotoshoot C (zonder het album en inclusief 21% btw) is de prijs voor 1 uur zakelijke fotografie, inclusief 20 bewerkte digitale bestanden. Extra (aansluitende) uren kosten 125 euro per uur incl. 21% btw.

 

Bekijk recente zakelijke fotoshoots in Limburg

Naast dat je voorbeelden van onder andere website fotografie vindt in mijn portfolio vind je de meeste recente voorbeelden van zakelijke portretten en sfeerimpressies voor bedrijven ook op mijn blog. Je ziet hier een grote diversiteit aan bedrijfsreportages op locatie. 

 

Neem contact op
Logo Sjurlie.nl