Uitvaartfotografie, uitvaartfotograaf, rouwfotograaf, rouwfotografie in Limburg en Brabant

Begrafenis fotografie is misschien niet het eerste waar je aan zult denken. Een overlijden brengt veel verdriet, pijn en veroorzaakt een groot verlies.


Omdat na een overlijden zoveel zaken geregeld moeten worden doen we alles in een roes en krijgen we pas daarna een tijd om te rouwen. Dan is een grote steun wanneer er uitvaartfoto’s gemaakt zijn. Een professionele rouwreportage helpt je bij het verwerken van je verdriet.

Als uitvaartfotograaf in Limburg maak ik met gepaste afstand een professionele journalistieke rouwreportage en leg ik bijzondere details maar ook emoties van een afscheid vast. Zaken die je zelf niet bij blijven omdat je in een roes bent door je verdriet.

Ik werk indien mogelijk bij het fotograferen van een begrafenis of crematie altijd met natuurlijk licht, waardoor je geen last zult ondervinden van hinderlijke flitsen.

Ik start vaak bij het sluiten van de kist en fotografeer vervolgens de aankomst bij de dienst in de kerk of het afscheid in het crematorium. Daarna ga ik indien gewenst mee naar het kerkhof voor het laatste afscheid en als laatste kan ik aanwezig zijn tijdens de koffietafel.

Een rouw reportage kan ik verwerken in een stijlvol tijdloos eenvoudig rouwfoto album. Bijvoorbeeld met zwart wit foto’s.


De prijzen van een rouwreportages maak ik op maat voor iedere klant. Tijdens een gesprek bespreken we alle details en wensen.

"Een sfeervolle reportage van een waardig afscheid. Dank voor je inzet om dit werk tot stand te brengen"