day in a life fotografie

Day in a life fotoshoot Limburg

Wat houdt "een dag uit je leven fotografie" in ?

Een "dag uit het leven van fotografie" legt een complete dag uit jullie (gezins)leven vast, zonder dat jullie poseren. Jullie staan op, ontbijten, brengen de kinderen naar school, gaan naar de winkel, de speeltuin, lunchen, avondeten, noem maar op. Ik leg ondertussen alles onopvallend vast. Waardoor je een prachtig fotoverslag krijgt een complete dag uit je leven, een waardevolle herinnering voor later. 

Kleding

Je hoeft alleen maar jezelf te zijn, wat je draagt is dus niet van belang. Dit is geen gestylede fotoshoot maar een journalistieke reportage waarin niet geposeerd wordt. Je draagt dus gewoon wat je op een normale dag zou dragen, wanneer ik niet aanwezig zou zijn.

Dagdeel

De dag uit het leven van fotoshoot kan op alle momenten van de dag starten en eindigen, maar start normaliter in de ochtend en eindigt in de avond.

Werkwijze & tips dag uit het leven van fotoshoot

We maken van te voren een afspraak waarin ik jullie alles uitleg en kennismaak met jullie gezin en woonomgeving. Op de afgesproken dag kom ik naar jullie toe en zal ik jullie een complete dag volgen. Na de fotoshoot ga ik de foto's voor jullie bewerken en maak ik voor jullie een interessante mix vol een emoties en bijzondere momenten. Per gewerkt uur ontvangt je 40 foto's op een USB stick in jpg formaat. In de regel ben ik van 08.00 tot 20.00 uur aanwezig, 12 uur fotografeer ik dus. Bekijk hier een voorbeeld van een dag het uit het leven van een gezin.

Een dag uit je leven, verwerkt tot een professioneel foto album

Naast dat je de foto's op USB ontvang, ontvang je ook een prachtig album op formaat 20x30 cm met 40 pagina's en een cover van linnen.

Kosten

De kosten bedragen 1797 euro inclusief 12 u fotografie, nabewerking, 480 digitale bestanden op een usb stick en een album formaat 20x30 cm met 40 pagina's

 

 

Neem contact op
Logo Sjurlie.nl