Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sjurlie/public_html/templates/full_header.php on line 223

Familie fotograaf Emmapark

Spontane familiefotoshoot op de heide in Brunssum

Spontane familiefotoshoot met de hele familie op de heide in Limburg

Zaterdagmorgen had ik een afspraak met Ilja en haar familie voor het maken van een spontaan familieportret in de natuur.

Ik sprak met de hele familie en de kleinkinderen af bij het bezoekerscentrum Schrieversheide. Na een kennismaking en kopje koffie wandelden we samen door het bos op zoek naar een fotogeniek plek. Het was weliswaar fris, maar heerlijk zonnig en dus ideaal weer om foto´s maken waarbij je er mooi gebruik kunt maken van tegenlicht en zijlicht.

Ik startte met een aantal foto´s van de complete familie en daarna fotografeerde ik de gezinnen apart, de de ouders met de kinderen en de kleinkinderen. Na een uur wandelden we langzaam terug richting de auto.

Een spontaan, ook wel lifestyle genoemd, familieportret laten maken in de natuur of het bos kan het hele jaar door. Ieder seizoen heeft zijn charme. Nu lag er zelfs een beetje sneeuw. Je kunt mij het hele jaar door boeken.

 

familie fotoshoot spontaan Limburg Brunssummerheide familiefotograaf lifestyle fotografie


Spontane familiereporatge in het park bij Kasteel

Fotograaf Limburg: dit spontane familieportret dat ik in de natuur van mocht ik maken was een cadeau voor moeder. Een familiefotoshoot maak je het liefst in de natuur. Kun je spelen met achtergronden en licht. 

Familiefotografie buiten de studio die spontaan oogt wordt met een trendy woord ook wel lifestyle fotografie genoemd. Een familieportret kun  je natuurlijk ook bij je thuis laten maken.

Deze fotoreportage van een leuke familie maakte ik op een zonnige vrijdagochtend in het bos van Elsloo.

familieportret in de natuur kasteel Elsloo familiefotograaf Limburg spontaan in de natuur


Spontaan en lifestyle familieportret in herfst

Een mooie herfst fotoshoot van een familie in de natuur van Zuid limburg.

 

Deze leuke familiereportage mocht ik in het zonnige herfstbos maken op de Brunssummerheide.

Een spontane familie bestaande uit 2 zussen met hun partners en een kleine meid.

Door de spontaniteit van deze mensen kon ik zeer leuke foto’s maken. Ook hun haarkleur en kleding kleurde prachtige bij de kleuren van de bladeren in het bos.

De herfst is een prachtige tijd voor een fotoshoot in de natuur. Lekker met bladeren gooien of zitten of liggen tussen de afgevallen bladeren ziet er prachtig uit.

 

Ook in het spelbos kun je prachtige foto’s maken. Van de takken zijn een soort wigwams gemaakt die een mooie achtergrond zijn voor een familieportret.

 

familieportret spontaan herfst fotoshoot op de heide familiefotograaf zuid Limburgfamilieportret spontaan herfst fotoshoot op de heide familiefotograaf zuid Limburg


Familiefotoshoot: op de Brunssummerheide Limburg

Fotograaf Limburg: Spontane familiefotografie in het bos op de Brunssummerheide 

 

Dit spontane, lifestyle familieportret mocht ik als kerstcadeau maken voor opa's en oma's. Dit leuke gezin met kinderen en hond ging met mij naar de Brunssummerheide (Zuid Limburg).


De heide is altijd een prachtige plek voor een fotoshoot, het is altijd groen door de heidestruiken (ook al staan ze niet in de bloei) en door de mooie naaldbomen. Bovendien is er door het glooiende en afwisselende landschap een prachtig uitzicht.

De natuur is het hele jaar door een geschikte plek voor het maken van een spontane gezinsfotoshoot. Kinderen zijn gek op het bos en vinden het erg leuk om hier naar toe te gaan, vooral wanneer zij in bomen mogen klimmen natuurlijk.

De foto's heb ik verwerkt tot een collage die ingelijst kado werd gegeven met kerst. Na de kerst kunnen de ontvangers dan op hun gemak online hun foto's uitkiezen en bestellen.

familieportret in de natuur van zuid Limburg familie fotoshoot laten maken Brunssum spontaan


Familiefotografie : spontane familieshoot in het b

Een prachtig gezin met hun twee dochtertjes mogen fotograferen op de Brunssummerheide in Zuid Limburg.

Dit familieportret maakte ik bij ondergaande zon. Rond 4 uur is het in de winter een prachtige tijd voor een fotoshoot. De zon staat laag en geeft bij tegenlicht een prachtige krans om de haren.

Een spontane fotoreportage in het bos, wordt ook wel lifestyle fotografie genoemd. Je maakt dit door het gezin gezellig met elkaar in interactie te fotograferen.


De oudste dochter vond het bijzonder leuk om op de foto te gaan en ging speciaal voor mij poseren. Daarna wilde ze graag mijn camera vasthouden en zelf een aantal foto's maken van de takken en de denneappels.

familieportret spontaan in de natuur tegenlicht lifestyle fotograaf Zuid Limburg familieportret spontaan in de natuur tegenlicht lifestyle fotograaf Zuid Limburg familieportret spontaan in de natuur tegenlicht lifestyle fotograaf Zuid Limburg


Familie fotoshoot : spontaan gezinsportret in het

Een spontaan familieportret in de natuur kun je het hele jaar door laten maken. Met name de Brunssummerheide is hier erg geschikt voor.

Deze familie bestaat uit verschillende gezinnen, opa en om en de hond. De familiefotoshoot was een kado voor opa en oma.

Hun wens was spontane, lifestyle groepsfoto's in het bos.  Ik ben gek op het fotograferen in het bos, omdat ik erg van de natuur houd, maar ook van het vastleggen van echt emoties en momenten tussen mensen. Dit is iets dat je makkelijker bereikt in de natuur dan in de studio.

Deze familiefotoshoot was een kado voor opa en oma. Omdat de familie verspreid woont door het land, heeft het even geduurd voor wij de fotoshoot konden inplannen, maar uiteindelijk kwamen we uit op deze prachtige zonnige zaterdag.

Ik houd er van de sfeer van de laagstaande zon. Je kunt dan prachtig met tegenlicht werken, waardoor er als het ware een natuurlijk haarlicht onstaat. Het bos heeft ondanks de winter ook prachtige kleuren.

familie fotoshoot familieportret spontane groepsfoto's laten maken in de natuur in Limburg heide


Fotograaf zwangerschap Limburg spontaan

Zwangerschapsreportage Limburg. Mijn eerste fotoshoot van een zwangerschap dit jaar.


Dit leuke familieportret van zwangere Anna met haar zoontje en vriend op de Brunssummerheide, maakte ik maandagochtend.

De heide is altijd een prachtige plek voor een fotoshoot, al was het vanmorgen wel wat vochtig en fris.

Dit was echter voor dit leuke gezin geen probleem. We wandelden samen over de heide en tussen de naaldbomen door. 

Een fotoshoot van je zwangerschap is mooi om te combineren met een newborn fotoshoot. Je kunt dan beide fotoreportages mooi laten verwerken tot een album als aandenken voor later.

 

fotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuurfotoshoot zwangerschap familieportret Limburg spontaan in de natuur


Familie fotoshoot : een spontane reportage in het

Familiefotograaf Limburg. Al weken geleden werd ik enthousiast door Diny gebeld om deze datum vast te leggen. Samen met haar man, haar drie kinderen en kleinkinderen spraken we af bij het bezoekerscentrum Schrieversheide.

De familie is helemaal uit Overijssel afkomstig en ging hier in Brunssum op de foto.

Ondanks dat het even regende toen ik richting de heide reed, bleef het uiteindelijk wel bewolkt maar droog en niet al te fris. Ideaal weer voor een fotoshoot eigenlijk.

Wandelden samen over de heide en stopten op verschillende plekken voor het maken van spontane groepsportretten.

Alleen de kleintjes hadden het nogal fris, maar die werden naderhand opgewarmd en verwend met een pannenkoek. 

Een geslaagde fotoreportage van een hele gezellige en spontane familie.

familieportret Limburg familie fotoshoot laten maken in de natuur spontaanfamilieportret Limburg familie fotoshoot laten maken in de natuur spontaanfamilieportret Limburg familie fotoshoot laten maken in de natuur spontaan


Familiereportage : familiefotografie op de Brunssu

Fotograaf Limburg: Spontaan familie fotoshoot oftewel familieportret in de natuur.

Deze gezellige familie met hun kinderen en kleinkinderen boekte mij al ruim een jaar geleden voor het maken een een groepsportret in het bos.

We spraken af bij het bezoekerscentrum Schrieversheide op de Brunssummerheide, nabij de Schaapskooi. Van daaruit wandelden we door het bos naar enkele plekken met mooie uitzicht over de heide en mooie loof- en naaldbomen.

Ik ben een bijzonder fan van tegenlicht en maakte de meeste foto's met gebruik van dit licht. Het was een heerlijk zonnige middag. Het mos en de omgevallen bomen vormden een mooi decor voor deze fotoshoot.

Een reportage van je kinderen, gezin of familie kun je het hele jaar door laten maken. De Heide is prachtig in ieder jaargetijde, zolang het maar droog is.

In dit geval was de fotoshoot een kado voor vader, die 60 geworden was. Je kunt bij mij ook een cadeaubon boeken voor een fotoshootreportage voor ieder gewenst bedrag.

familieportret spontaan Limburg fotoshoot gezin familiefotograaf in de natuur


Familiefotografie Limburg: lifestyle familieportre

Fotograaf Limburg: hip en lifestyle familieportret in de natuur

Nog een weblog van een familie fotoshoot die ik in oktober mocht maken. Deze leuke en spontane familie met hun aanhang fotografeerde ik in een herfstbos.

Al wandelen maakten we op verschillende plekken portretten in de vrije natuur. foto's van het hele gezin, broers en zussen en de kinderen met hun partners.

familieportret familie fotoshoot spontaan Limburg (9)familieportret familie fotoshoot spontaan Limburg (7)familieportret familie fotoshoot spontaan Limburg (6)familieportret familie fotoshoot spontaan Limburg (4)familieportret familie fotoshoot spontaan Limburg (3)familieportret familie fotoshoot spontaan Limburg (2)familieportret familie fotoshoot spontaan Limburg (1)


Fotograaf Limburg: portret van een dreumes

Fotograaf Limburg: kinderfotograaf in de natuur, een vrolijk familieportret van papa en mama met hun dreumes in Brunssum
 

Een familie fotoshoot ter ere van zijn 1e verjaardag. Deze kleine dreumes ging samen met papa, mama en zijn knuffelkonijn op de foto in het bos, om exact te zijn in het Schutterspark in Brunssum.

Ik maakte zowel portretten van de kleine man alleen terwijl hij door het gras kroop en zeer geïnteresseerd was in alles om hem heen, als zittend met papa en mama op een mooie omgevallen boomstam.

Een spontane fotoshoot in de natuur is altijd de leukste manier op je kind op een natuurlijk wijze te laten vastleggen.

kinderportret kinderfotograaf Limburg familieportretkinderportret kinderfotograaf Limburg familieportretkinderportret kinderfotograaf Limburg familieportretkinderportret kinderfotograaf Limburg familieportretkinderportret kinderfotograaf Limburg familieportret


Familiefotografie: familie fotoshoot in de natuur

Fotograaf Limburg: super leuk en spontaan familieportret in de natuur

Deze leuke en spontane familie mocht ik fotograferen langs de Rode Beek in het Schutterspark in Brunssum. Voor de fotoshoot hadden we telefonisch contact en bespraken we de fotolocatie en de accessoires die zouden worden gebruikt. Zo ging er een grote beer mee, maar ook een leuk hangstoel en een schommeltje, dat in de boom gehangen werd. 

Zo werd het wel heel leuk en gemakkelijk de drie kinderen leuk en spontaan op de foto te zetten. Ik ben zelf ook gek op schommelen en al helemaal als die schommel in een boom hangt.

familie fotoshoot spontaan Limburgfamilie fotoshoot spontaan Limburgfamilie fotoshoot spontaan Limburg


Familieportret: op de heide bij zonsonderg

Fotograaf Limburg: Spontaan familieportret op de Brunssummerheide bij zonsondergang

 

Sommige klanten blijven je trouw. Van dit leuke gezin mocht ik een aantal jaren geleden ook al de bruidsreportage maken.

En nu gaf zij haar man een fotoshoot cadeaubon. Deze familiereportage maakten we op een warme zomeravond bij de Rode Beek op de Brunssummerheide.

 

Omdat ik graag spontane portretten maak, ging de kinderen lekker blootsvoets door de beek met water spetteren en samen op een "eilandje" zitten.

Daarna vervolgde ik mijn familie fotoshoot op de zandvlakte, terwijl de zon langzaam begon te zakken.

Omdat mijn favoriete foto's tegenlicht foto's zijn, kon ik hier mijn hart ophalen bij het warme avondlicht.

Nadat ik de hele familie samen gefotografeerd had, fotografeerde ik de kinderen samen in een boom en maakte ik wat close ups.

Van deze familie fotoshoot is tevens een mini foto album gemaakt als aandenken.

Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (13)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (12)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (11)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (10)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (8)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (7)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (6)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (4)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (3)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (2)Familiefotograaf spontane familie fotoshoot (1)


Hondenfotograaf Limburg: fotoshoot met je hond op

Hondenfotograaf Limburg: hippe fotoshoot met je hond het bos van de Brunssummerheide

Het was een prachtig zonnige middag toen ik bij de Brunssummerheide kwam voor het maken van deze fotoreportage met een Franse Bulldog. Hondenfotografie vind ik altijd erg leuk om te doen aangezien ik zelf gek ben op honden.

Een leuk hip stel uit Noord Limburg, dat naar Brunssum kwam om samen met hun hondje, de Franse Bulldog Bruce, op de foto te gaan. Ze hadden verschillende outfits meegebracht en speeltjes voor de hond.

We wandelden samen door het bos en stopte op diverse plekken voor het maken van een portretten en spontane foto's met de hond.

Ieder ging zowel apart met het hondje op de foto als samen. We eindigden in een mooi veld met bomen waar ik een foto van het koppel samen met de hond maakte in een boom. Het licht was prachtig en de gekleurde herfstbladeren gaven deze fotoshoot met de hond een bijzondere sfeer.

Ter afsluiting maakte ik nog een aantal silhouetten terwijl zij wandelden met hun hondje Bruce.

Ieder jaargetijde is eigenlijk wel geschikt voor een professionele fotoreportage met je hond. De herfst heeft echter mijn voorkeur omdat het dan al wat minder warm is. Door stress en warmte gaat een hond namelijk hijgen, wat er tijdens een fotoshoot iets minder mooi uitziet.
hondenfotograaf Limburg fotoshoot in de natuur (9)hondenfotograaf Limburg fotoshoot in de natuur (4)


Familieshoot Limburg: spontane familiefotograa

Familiefotoshoot Limburg: spontaan en lifestyle familieportret bij Domein Holset tussen de wijnranken

Als fotograaf in Limburg kom je op prachtige plekken. Zoals bij de mooie vakantie appartementen van Domein Holset in de omgeving van Vaals.

Deze leuke familie mocht ik in de mooie wijngaard fotograferen die helemaal in herfstkleuren was.

Het was een schitterende zonnige dag en het mooie tegenlicht in combinatie met de kleuren van de herfstbladeren leverde deze leuke herfstfotoshoot op.

Een familiereportage bestaand uit opa, oma, de kinderen en een schattig kleinkind. Ik maakte eerst een aantal groepsportretten en ging daarna verder met wat losse combinaties van de stellen en ook van het kleinkind.

familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (19)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (18)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (17)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (16)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (15)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (14)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (13)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (12)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (11)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (10)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (8)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (7)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (5)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (4)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (3)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (2)familie fotoshoot familiefotograaf Limburg Domein Holset (1)


Kinderfotoshoot Limburg: spontane kinderportretten

Kinderfotograaf Limburg: spontane lifestyle kinderfotografie zonder te poseren

Deze kinderen fotografeerde ik samen met opa en oma op de Brunssummerheide. Een uitdaging was het wel, om deze enthousiaste jonge jongens op de foto te zetten.

De mooie kinderfoto's maak je in de vrije natuur, wanneer kinderen kunnen spelen en de niet op de camera letten, maar soms moet je als kinderfotograaf toch een beetje registeren. Dat betekent dat je de kinderen dan vraagt om iets leuks te doen, maar wel spontaan en de ouders inschakelt om ze daarbij spontaan aan het lachen te krijgen, zodat je mooie lachende kinderportretten krijgt.

Met beweeglijke jongens is dat niet altijd eenvoudig, dan moet je als fotograaf iets verzinnen, want je wilt natuurlijk voor niets forceren en zo natuurlijk mogelijke beelden krijgen. Huilende kinderen wil je al helemaal niet op de foto, dus de kunst is alles los te houden en de sfeer vrolijk te houden.

Uiteindelijk maakten we aantal spontane familiefoto's op een bankje en maakte in een foto waarbij ze springen in de heide.

kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (14)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (13)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (11)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (10)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (9)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (7)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (6)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (4)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (3)kinderfotografie kinderfotograaf kinderfotoshoot (1)


Familieftografie Eindhoven: Statumse Heide

Familieportret Eindhoven: spontane familie reportage op de Statumse Heide

 

De herfst is ideaal voor het maken van een spontaan familieportret. Deze familie fotografeerde ik op een zaterdagmiddag op de heide in Stratum in Eindhoven.

Het bos en natuur zijn bijzonder mooi van kleur nu en leenden zich daarom perfect voor het maken van mooie natuurlijke en spontane portretfoto's.

Tijdens een familie fotoshoot maak ik altijd foto's in verschillende groepssamenstellingen. Zo fotografeer ik het complete gezin, de ouders maar ook de kinderen met hun partner. Wanneer er dan nog tijd over is, maak moeder-dochter foto's en vader- zoon foto's.

De mijn website kun je twee type familieshoots kiezen: een fotoshoot is inclusief 20 digitale bestanden en de andere is inclusief 40 tegoed voor het bestellen van fotoafdrukken uit je familiereportage (dus geen canvasdoeken of andere zaken).

Daarnaast krijg iedere klant na de familie fotoshoot een mini album thuisgestuurd met de mooiste foto's uit het familieportret.
familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (15)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (14)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (13)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (12)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (10)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (9)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (8)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (7)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (6)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (5)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (4)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (3)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (2)familiefotoshoot familieshoot spontaan Eindhoven (1)


Familieportret Roermond bij de ECI cultuurfabriek

Spontane familiefoto's gemaakt op een hippe binnenlocatie in Roermond: de ECI cultuurfabriek

Deze leuke familie mocht ik al diverse keren fotograferen, zo mocht ik hun bruidsreportage vastleggen maar ook mocht ik eerder dit jaar familiefoto's van hun maken in de natuur van de Brunssummerheide.

Dit keer kozen we als locatie voor een familiereportage een binnenlocatie uit en aangezien deze mensen uit de omgeving van Venlo kozen, stelde in de ECI Cultuurfabriek voor.

De witte muren en de betonnen vloeren waren voor een ideale achtergrond voor het maken van een lifestyle familiefotoshoot.

familiefotoshoot familiefotograaf familieportret ECI Roermond (3)


Familiefotograaf bij Chateau Sint Gerlach

Fotograaf Limburg: familiefotografie in de natuur nabij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg aan de Geul

Als fotograaf in Limburg word ik steeds vaker geboekt door mensen die hier in Limburg op vakantie zijn. Vaak bijvoorbeeld is een hele familie met ouders, kinderen en kleinkinderen bij elkaar omdat ouders 40 of 50 jaar getrouwd zijn. Mensen willen dan graag een mooie familie fotoshoot laten maken. 

Het park rondom Chateau Sint Gerlach is hiervoor uitermate geschikt. Met deze familie liep ik om het park en maakten we foto's in de bomen en op leuke bruggetjes. 

Een familie fotoshoot kun je het hele jaar door maken. Zowel in de lente, zomer, herfst als winter. Van de reportage kun je als klant kiezen voor een pakket met foto afdrukken of een pakket met digitale bestanden die je achteraf via de webshop kunt downloaden. 

Mocht het regenen, dan zou je een familie fotoshoot ook op een mooie binnenlocatie kunnen maken. Ook krijg je bij een familieportret een klein eenvoudig mini album van 15x15 cm met 30 pagina's.
familiefotoshoot familiefotograaf spontaan Limburg Valkenburg Chateau Sint Gerlach (9)familiefotoshoot familiefotograaf spontaan Limburg Valkenburg Chateau Sint Gerlach (4)familiefotoshoot familiefotograaf spontaan Limburg Valkenburg Chateau Sint Gerlach (3)