Zwangerschapsfotografie Zuid Limburg: spontane bolle buik foto's in het bos

fotograaf zwangerschap Limburg (7)

Lifestyle fotoshoot zwangerschap Limburg: spontane zwangerschapsfoto's in het bos

Het is altijd leuk wanneer klanten voor een tweede keer terug komen. Zo ook dit keer. Eerder mocht ik haar zwangerschapsreportage maken toen ze zwanger was van haar dochter.

Nu is haar dochtertje alweer wat groter en mocht ik voor de tweede keer foto's van haar bolle buik maken. Dit keer kwam ze samen met haar hele gezin en ze hadden zich mooie uitgedost: allemaal matchend in donker blauw.

Ik probeer op de Brunssummerheide steeds nieuwe andere plekken te ontdekken voor foto's, waar weer andere planten en struiken bloeien. Zo kwamen we achter de speeltuin bij Schrieversheide uit bij dit schattige huisje en bankje met mooi uitzicht. Ik maakte eerst wat foto's van haar alleen met haar dochter en daarna spontaan wandelend van het gezin samen.

Omdat ze een mooie doosje had meegenomen met ondere andere gehaakte baby slofjes en wensen, betrokken we ook dit bij de zwangerschaps fotoreportage en zo gaat een uur snel voorbij.

Terwijl haar dochtertje zich amuseerde met het plukken van bloemen en het openen van het doosje en lezen van alle wensen maakte ik foto's van haar. Ook liet ik het stel samen een stukje wandelen.

Omdat het al wat later in de middag was en zonnig, was er erg mooi tegenlicht dat de haren als het ware met een krans om lijstte. Voor mij altijd een favoriet licht om foto's bij te maken omdat het de foto's mooie warme gloed heeft en ook een sprookjes achtige, romantische sfeer.
fotograaf zwangerschap Limburg (1)
fotograaf zwangerschap Limburg (22)
fotograaf zwangerschap Limburg (20)
fotograaf zwangerschap Limburg (19)
fotograaf zwangerschap Limburg (18)
fotograaf zwangerschap Limburg (16)
fotograaf zwangerschap Limburg (15)
fotograaf zwangerschap Limburg (14)
fotograaf zwangerschap Limburg (12)
fotograaf zwangerschap Limburg (11)
fotograaf zwangerschap Limburg (10)
fotograaf zwangerschap Limburg (9)
fotograaf zwangerschap Limburg (6)
fotograaf zwangerschap Limburg (5)
fotograaf zwangerschap Limburg (4)
fotograaf zwangerschap Limburg (3)
fotograaf zwangerschap Limburg (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Kattenfotograaf Midden Limburg: fotoshoot van 2 katten aan huis in Helden

kattenfotograaf Limburg (3)

Katten fotograaf Limburg: fotoshoot van twee katten aan huis in Helden

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag om mooie foto's van twee katten te komen maken. Dit zou aan huis moeten gebeuren als verjaardagscadeau voor de vriendin van de aanvrager.

Ik ben gek op dieren en nu ben ik zelf meer een hondenmens, maar ik vind katten toch altijd een uitdaging om te fotograferen. Ze laten zich niet sturen en gaan niet commando zitten of liggen.
Ben je druk, dan zoeken ze dekking en worden ze sceptisch. Het was dus nogal een klus om deze beide dieren in hun omgeving te fotograferen in het juiste licht en met de juiste achtergrond.

Maar met wat geduld lukt alles. Samen kregen we de katten ze ver. Vooral de foto waarbij de kat bij de vissenkom te zien is, daar ben ik erg blij mee. Wat hadden al wat tijd besteed om de andere kat zover te krijgen, maar uiteindelijk in een onbewaakt moment zat kat nummer 2 opeens bij de vissenkom op de juiste plek en in het juiste licht en lukte me het ook daadwerkelijk om op mijn gemak een foto te maken, zonder dat ze weg sprong.

Ik had al direct een leuke mail ontvangen dat ze zo blij waren met het resultaat. De foto's zijn inmiddels uitgekozen en digitaal naar de klant verzonden, zodat zij hier zelf een afdruk naar keuze van kunnen maken. Gelukkig gaven ze mij ook toestemming om dit blog te schrijven met een aantal van mijn favoriete foto's uit de kattenfotoshoot.

kattenfotograaf Limburg (2)
kattenfotograaf Limburg (1)
kattenfotograaf Limburg (6)
kattenfotograaf Limburg (5)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Honden, paarden & katten

Fotograaf zwangerschap Limburg: op de Brunssummerheide

2020 09 08 0001

Fotoshoot van je zwangerschap laten maken ? De Brunssummerheide is hiervoor ideaal

Vanmorgen mocht ik de zwangerschapsreportage maken van een voormalig bruidspaar (zijn trouwden 14 februari dit jaar, net voor de lockdown). Vandaag was het zover dat ik haar bolle buik mocht vastleggen.

We spraken af op de parkeerplaats bij het bungalowpark Brunssummerheide. Van hieruit liepen we samen het bos in voor het maken van een korte reportage (een half uur). Ze hadden hun outfits mooi op elkaar afgestemd. Beiden in het blauw en zij in een mooie lange jurk. Kleding die mooi met elkaar matcht komt de fotoshoot altijd ten goed.

Ook het meebrengen van mooie accessoires kan een meerwaarde zijn voor een zwangerschapsfotoshoot. Zo kun je bijvoorbeeld schoentjes, slofjes of een knuffelbeestje van je baby meenemen.

Bij een langere zwangerschapsfotoshoot is het ook leuk wanneer je verschillende outfits meeneemt. Je kunt dan tussentijds een keer wisselen van een jurk naar een broek of omgekeerd.

Bij de zwangerschapsreportage krijg je altijd een leuke 10x15 cm mini album, dat ik binnen een paar weken naar jullie opstuur. Verder zijn bij de reportage van een half uur (die in Brunssum plaats vindt) 5 digitale bestanden naar keuze inbegrepen. Uiteraard kun je ook altijd extra files bijbestellen.

Na een fotoshoot ontvang je binnen een week een mailtje met je persoonlijke login, waar je online de foto's die jij het mooiste vindt kunt selecteren.

Het is tijdens elkaar jaargetijde mooi op buiten zwangerschapsfoto's te laten maken, mits het niet regent. Je kledingkleuren kun je mooi aanpassen aan de jaargetijden.
2020 09 08 0011
2020 09 08 0002
2020 09 08 0003
2020 09 08 0013
2020 09 08 0004
2020 09 08 0006
2020 09 08 0005
2020 09 08 0007
2020 09 08 0008
2020 09 08 0009
2020 09 08 0012
2020 09 08 0010
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotograaf Limburg: kinderfotoshoot in de Rode Beek

kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (1)

Fotograaf Limburg: Spontane gezinsfotoshoot in de beek van het Schutterspark

Deze man gaf zijn vriendin een fotoshoot kado. Het was inmiddels bijna een jaar geleden dat hij de cadeaubon voor de fotoshoot bij mij thuis kwam ophalen.

Nu hadden we afgesproken op een zonnige vrijdagmiddag op de parkeerplaats van het Schuttershuuske in Brunssum. Van hieruit wandelden we naar de Rode Beek in het Schutterspark, waar we spontane kinderfoto's zouden gaan maken van hun zoontje.

De Rode beek is hier erg mooi, omdat hij onder de bomen ligt. Het water is weliswaar koud, maar erg ondiep en dus ideaal om in te spelen. Het licht is ook prachtig, omdat het heel subtiel door de bladeren valt.

Ze hadden wat speelgoed voor hun zoontje meegenomen, om mee in het water te spelen, zoals een emmertje en een gieter. Zijn broekspijpen werden opgerold maar al snel was de hele spijkerbroek nat door zijn enthousiasme. De gieter werd gevuld met water en vervolgens op de kop gehouden, de emmer werd gevuld en gegooid. Enorm veel plezier had deze kleine man met het spelen met water.

Hij had zoveel plezier, dat hij niet meer uit het water wilde om andere foto's te maken. Uiteindelijk lukte het echter een leuke foto's met papa en mama te maken en daarna gingen we naar een grasveldje, waar hij ging voetballen.

We eindigden de fotoshoot met een aantal foto's in een mooie oude Eik. Na een uur, waren vond hij het wel genoeg geweest en rondden we langzaam af.
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (36)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (35)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (33)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (29)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (28)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (27)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (25)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (22)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (19)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (6)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (14)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (16)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (15)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (5)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (10)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (8)
kinderfotograaf gezinsfotograaf Limburg (3)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Zakelijke portretten voor Vitale Limburgers in het nieuwe pand van Qeske in Kerkrade

zakelijk portret Limburg (3)

Fotograaf Limburg: zakelijke portretten voor Vitale (Lim) Burgers bij Qeske in Kerkrade

Onlangs mocht ik foto's van een team van artsen en wetenschappers in het kader van de aftrap van het academisch jaar.

De locatie waar de bijeenkomst een de bijbehorende presentatie plaatsvonden was het nieuwe bedrijfspand van Qeske in Kerkrade (een van de partners van Vitale Limburgers).

Het project Vitale (Lim)burgers is een samenwerkingsverband tussen kennisinstituten voor praktijkgericht onderwijs en onderzoek, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen bezitten zij veel expertise op het gebied van voeding, smaak en gecombineerde leefstijlinterventies. Het project Vitale (Lim)burgers staat onder leiding en penvoering van twee Zuyd Hogeschool lectoraten: Gastronomy (onder leiding van lector Peter Klosse) en Voeding, Leefstijl en Bewegen (onder leiding van lector Susy Braun).

Voor verschillende doelgroepen in Limburg bieden zij onder andere op maat gemaakte kook- en voedingsmodules aan. Tijdens deze modules leren – bijvoorbeeld kinderen – dat koken heel erg leuk is en dat goed eten met verse producten uit de regio heel eenvoudig en bovenal ontzettend lekker is.

Terwijl iedereen naar de presentatie van Susy luisterde, maakte ik een opstelling voor de portretten van de deelnemers. Ik koos hiervoor de keuken en de houten muur met daarop het Qeske logo.

Ik maakte het aanrechtblad leeg en decoreerde het met letter, een krant een schaal vol met fruit.
Iedereen mocht op zijn eigen losse wijze poseren, ik stuurde de mensen minimaal aan. Sommigen gingen achter het blad zitten, ander op het blad, anderen op een kruk voor het blad.

Het was erg leuk om na jaren mijn voormalige werkgever nog een keer te ontmoeten.

zakelijk portret Limburg (4)
zakelijk portret Limburg (1)
zakelijk portret Limburg (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages