Fotograaf Valkenburg: spontane familie fotoshoot bij Par'course

zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (1)

Familiefotograaf Limburg: spontane zussen fotoshoot bij Par'course in Valkenburg

Onlangs mocht een ik hele leuke zussen fotoshoot maken in opdracht van een voormalige bruid. Zij wilde haar man verrassen met een spontane fotoreportage van zijn zussen en uiteraard zette ik haar zelf ook op de (groeps) foto.

We spraken af op een mooie herfstdag in Valkenburg bij Par'course. De dames hadden zich perfect gekleed in mooie herfsttinten en we begonnen met wat portretten van de zussen samen tegen de muren van het Blacklabel hotel. Samen wandelen we over het terrein terwijl we hier aan daar wat foto's maken, ook van iedere zus apart.

Het mooie van Par'course vind ik dat het een mix is van architectuur, materialen als hout en steen, maar ook groen. Dit maakt het tot een super leuke foto locatie voor alle jaargetijden.

We wandelden tussendoor ook nog even richting het bos, waar ik op een bospad in herfstkleuren nog wat foto's maken van de dames. Uiteraard maakte ik ook nog de klassieke, altijd leuke: bladeren-gooi-foto. Deze is doet het altijd goed bij kinderen, maar is zeker niet minder leuk bij volwassenen.

De foto's mochten nu pas online, omdat het een kado was om hun huwelijksdag te vieren (die ik destijds ook mocht fotograferen). Van de foto's zal ik als aandenken ook nog een mini album maken. Dit mini foto album is inbegrepen bij iedere fotoshoot en is leuk om mee te nemen in je handtas, om vrienden en familie snel jouw fotoreportage te laten zien.

 

zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (2)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (20)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (18)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (16)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (14)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (13)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (11)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (10)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (9)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (8)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (6)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (4)
zussen fotoshoot familiefotograaf Valkenburg (3)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Hondenfotoshoot Limburg: reportage van je huisdier op de heide

hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (11)

Hondenfotograaf Limburg: spontane fotoshoot met hond op de Brunssummerheide

Dit leuke koppel kreeg een fotoshoot cadeaubon, als afscheid op het werk. Van deze fotocadeaubon boekten zij een reportage van hun samen met hun geliefde hond.

We spraken af op de Brunssummerheide waar we startten met een aantal foto's van het stel samen met de hond op een bankje langs de bosrand, daarna maakte ik een aantal foto's terwijl zij wandelden. En omdat de hond zo goed luisterde, ging ik hij ook alleen op de foto. Voor een hondenkoekje was hij tot veel bereid, zoals liggen en zitten op het pad en naar de camera kijken natuurlijk.

Na een stukje rennen poseerde hij ook prachtig tussen 2 oude bomen. Ter afsluiting maakte ik nog een aantal foto's ik het speelbos, op de houten bank. Het weer en de kleuren van de kleding maakten de foto's tot een succes, de pasteltinten, kleurden prachtig bij het groen van de natuur. Ook het zonlicht zorgde voor prachtig tegenlicht door de bladeren heen.

Uiteindelijk hebben zij ervoor gekozen om van de reportage een mooi professioneel album te laten maken met een cover van linnen met daarop een foto van de hond. Een luxe album ontwerp ik op maat, waarna de klant een voorbeeld per mail ontvangt als pdf. Na akkoord heb ik het album binnen 3-4 weken in huis. Omdat albums zo luxe van afwerking zijn, is het erg mooi om zo'n album met foto's van favoriete huisdier bijvoorbeeld op een sidetable of je salontafel te leggen.


 

 

 

hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (3)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (8)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (4)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (10)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (9)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (5)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (7)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (6)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (2)
hondenfotograaf Limburg Brunssummerheide (1)

kinderreportage Zuid Limburg: spontane kinderfoto's op de heide

Spontane kinderfotografie in Limburg (9)

Kinderfotograaf Limburg: spontane kinderportretten in de natuur van Brunssum

Deze kinder fotoshoot werd heel recent geboekt. De twee van de kinderen kwam uit Noord Limburg en de andere 2 uit Kerkrade. De fotoshoot is een verrassing voor opa en oma, zodat zij een mooie foto van hun kleinkinderen hebben.

Het was zonnig toen ik richting de Brunssummerheide reed en gelukkig bleef het droog. Bij bezoekerscentrum Schrieversheide ontmoetten we elkaar en wandelden we samen richting het spellenbos waar we de fotoshoot startten met een aantal leuke groepsfoto's van de kinderen op een een grote houten tafel.

Na het maken van de groepsportretten fotografeerde ik de kinderen zittend en wandelend, broer en broer en broer en zus samen, maar ook apart en in andere combinaties. Natuurlijk moest de beer ook overal mee op de foto's. Gingen er twee kinderen op de foto dan hielpen anderen mij om hun spontaan aan het lachen te maken, wat de foto's natuurlijk tegen goede kwam.

Daarna wandelden we verder richting de speeltuin voor het maken van wat kinderfoto's en aansluitend nog naar de heide, waar we nog wat foto's maakten zittend tussen de bloeiende roze heide en aansluitend schommelend op een kromme tak in een naaldboom. Inmiddels was er een uur om en had ik vele foto's geschoten. Zowel de kinderen als de moeders hadden toen wel zin in een pannenboek en dus namen we afscheid.

Omdat het bos al een beetje richting herfst gaat heeft het prachtige warme kleuren. Het groen werd afgewisseld met vergeeld gras en roze heide, wat een prachtige achtergrond voor een kinderfotoshoot vormt.

Uiteindelijk ontstond er een gevarieerde series foto's, waarvan ik een deel op mijn blog mocht delen.

 

Spontane kinderfotografie in Limburg (3)
Spontane kinderfotografie in Limburg (2)
Spontane kinderfotografie in Limburg (12)
Spontane kinderfotografie in Limburg (8)
Spontane kinderfotografie in Limburg (10)
Spontane kinderfotografie in Limburg (6)
Spontane kinderfotografie in Limburg (4)
Spontane kinderfotografie in Limburg (5)
Spontane kinderfotografie in Limburg (16)
Spontane kinderfotografie in Limburg (15)
Spontane kinderfotografie in Limburg (14)
Spontane kinderfotografie in Limburg (13)
Spontane kinderfotografie in Limburg (11)
Spontane kinderfotografie in Limburg (7)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Fotograaf Limburg: websitefotografie in het Proosdijpark voor Laura Makelaardij in Bunde

zakelijk portret website fotografie makelaar (1)

Fotograaf Limburg: zakelijk portret en websitefotografie voor Laura Makelaardij en Advies uit Bunde in het park in Meerssen

Het Proosdij park in Meerssen is een prachtige locatie voor een fotoshoot. Zowel voor bruiloften, familieportretten als zakelijke fotoshoots kom ik hier graag en geregeld.

Dit keer, op een mooie september ochtend, mocht ik moeder en dochter fotograferen voor de nieuwe website van hun makelaardij, die onlangs de lucht in gegaan is. Hun wens was een aantal informele zakelijke portretten van ieder apart en daarnaast een aantal portretten en spontane foto's samen ten behoeve van de nieuwe website van de makelaardij.

Als laatste maakte ik nog een aantal beelden van de vijver en het groen van het mooie Proosdijpark ter aanvulling en gebruik op de nieuwe website. We starten de fotoshoot bij het "theehuisje" in het park. Vervolgens wandelenden we richting de bruggen over het water en de groenere begroeide gedeeltes van het park.

Ik fotografeerde moeder en dochter zittend op een bank, pratend met elkaar met op de achtergrond een appartementencomplex en daarna maakte ik een beeld waarbij zij onscherp getoond werden en het onroerend goed scherp in beeld kwam. Aangezien zij qua verkoop van panden veel actief zijn in Meerssen, kozen zij bewust voor het park in Meerssen als fotoshoot locatie.

Inmiddels in de mooie nieuwe website klaar en heb ik mijn bedrijfsreportage hier al in zien terugkomen. Het was een bijzondere leuke samenwerking omdat ik direct het gevoel kreeg dat we op een lijn zaten qua stijl en gewenst eindresultaat.
zakelijk portret website fotografie makelaar (2)
zakelijk portret website fotografie makelaar (18)
zakelijk portret website fotografie makelaar (8)
zakelijk portret website fotografie makelaar (17)
zakelijk portret website fotografie makelaar (16)
zakelijk portret website fotografie makelaar (15)
zakelijk portret website fotografie makelaar (14)
zakelijk portret website fotografie makelaar (13)
zakelijk portret website fotografie makelaar (12)
zakelijk portret website fotografie makelaar (11)
zakelijk portret website fotografie makelaar (10)
zakelijk portret website fotografie makelaar (9)
zakelijk portret website fotografie makelaar (7)
zakelijk portret website fotografie makelaar (6)
zakelijk portret website fotografie makelaar (4)
zakelijk portret website fotografie makelaar (3)

Kattenfotografie Limburg: fotoshoot van 2 katjes in de opvang in opdracht van de Dierenbescherming

kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (3)

Mooie fotoshoot van je kat aan huis laten maken ? Bekijk deze kattenreportage gemaakte in Sittard in opdracht van de Dierenbescherming.

Ik ben gek op dieren en wat is dan leuker wanneer de opdracht krijgt van de Dierenbescherming om 2 katjes in de opvang te fotograferen, die binnenkort geadopteerd zullen worden.

De wereld is vol met leuke mensen die veel voor iedereen over hebben, zo ook deze dame, die katten van de dierenbescherming thuis vangt, voordat deze geadopteerd worden. Ze doet dit al jaren en heeft er een speciale kattenkamer voor ingericht. Deze kamer zag er super leuk uit. Zo was er een grote krabpaal, maar er waren ook mandjes aan de wand gemonteerd, waar de katten overheen konden springen en in konden slapen.

Er stond een leuk stoeltjes met sierkussen met afbeeldingen van katten er op en er hingen allerlei leuke dingen aan de muren. Echt een gezellig kamertje waar de dieren heerlijk konden spelen en slapen samen.

Wij ging samen ruim een uur aan de slag om een mooie fotoshoot van de katten te maken, wat nog niet zo heel eenvoudig was, vooral omdat ze een beetje schuw waren. Met wat snoepjes en een lampje, lukte het ze te lokken en diverse mooie beelden van ze te maken. Er was een pluizig klein rood katje, dat zich bijzonder goed liet fotograferen en zo langzaam, lukte het met de zwart witte kat ook beter.

De foto's worden gebruikt voor een campagne van de dierenbescherming. De katjes zijn inmiddels allebei geadopteerd en zitten nu bij hun nieuwe baasjes.
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (12)
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (2)
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (4)
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (7)
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (11)
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (9)
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (5)
kattenfotograaf huisdierenfotografie Limburg (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Honden, paarden & katten